Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 7.1.2009 18:52:23
|
|
|
|
poli*
|
Jaz ti priporočam, da ga umivaj samo z vodo in nič s tistimi sladkimi robčki. Jaz imam navadne toto robčke in jo s tistimi umivam in ni niti sledu o rdeči ritki. Pa pazi da jo boš dobro osušila preden daš pleničko gor. To je že en korak k lepi ritki
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 7.1.2009 19:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
moja pediatrinja mi je za mojo sončico napisala ko je dobla glivice daktrin kremo pa nobene diete. pa naročila mi je da naj bo ene par min brez plenice umivam naj jo sam z vodo in fajn osušim (naj uporabim fen). pol ko so ji pa zobki rasl je pa ful kakala in je mela čist rdečo rito pa še noro virus sva doble tko da sva ble vbe v bolnici in so mi tam dal kremo connven protect in res v 2 dneh je bla rita skor čist dobra, pediatrinja mi je pa tud gor v bolnici rekla da lahko uporabljam praško pasto, ko sem rekla da bi v lekarni kupla ta conveen protect. tko da drugače če je rita ok namaževa v lekarni narejeno hladilno mazilo z olivnim oljem, če pa hoče ratat rita mal bl rdeča pa uporabim ta conveen protect pa je drug dan že bolje.
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 7.1.2009 19:38:00
|
|
|
|
resnično srečna
|
na tvojem mestu bi se diete kar držala...saj ne bo taka katastrofa...namreč pri mojem prvem sinu se je pokazala alergija na KM šele po 3 mesecih...in bilo je natanko tako...le ritke ni imel nikoli vnete...imel pa je pogostejše in bolj redko kakanje... v teh 14 dneh ga ne bo konec...če je res glivičnega vzroka razjeda bo Canesten sedaj to takoj pozdravil...če pa je vzrok alergija se bo pa tudi kasneje pokazalo... pa veliko sreče...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 7.1.2009 22:24:32
|
|
|
|
sttj
|
poskusi z sudokrem,je zelo fajna krema
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 7.1.2009 22:27:29
|
|
|
|
botrca
|
Lahko poskusiš tudi mustela kremo je zelo učinkovita v kratkem času. Nam je pomagala.
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 7.1.2009 22:55:24
|
|
|
|
*NikoLina*
|
Priporočam, da namažeš z Daktarin kremo, počakaš par minutk, da se kremica vpije in nato daš gazico med ritnicama, da ne drajsata in še bolj dražita razjedo...
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 8.1.2009 11:05:27
|
|
|
|
pikolina66
|
ko sem jaz mazala z daktarinom, se je koža grozno vnela, krema je preveč agresivna, ali pa je moj tako občutljiv. v lekarni so mi svetovali, naj če že mažem z daktarinom potem dam še malo hladilne čez
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 8.1.2009 11:30:30
|
|
|
|
žab*ca
|
Mene pa zanima,kako zgleda sploh glivično vnetje-soor,saj imam doma mesec in pol starega sinčka,ki ima že od začetka rdečo ritko,pa je čist dobro,pa spet vneto in to ne glede katere pleničke uporabljam-pampers,bombažne,trenutno mullerjeve. Pedijatrinja je rekla tudi naj kupim daktarin gel,da verjetno gre za glivice,čeprav jezička pri pregledu ni imel belega,doma pa včasih ima,ampak jaz mislim da od mleka.Zdaj pa ne vem al dajat kremico al ne in tudi kolikokrat ne veM.
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 8.1.2009 14:12:38
|
|
|
|
resika
|
Naš je imel tud probleme z ritko in smo poskušali razne kreme. Na koncu mislim, da je najbolj pomagalo umivanje z zelenim čajem in dobro osušit. Od krem pa nam je najbolj odgovarajla Bepanthen mazilo. Mislim, da pa vsaki koži odgovarja drugač, je pa voda zihr boljše kot kakršnikoli robčki. lp
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 8.1.2009 14:16:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikolina66 ko sem jaz mazala z daktarinom, se je koža grozno vnela, krema je preveč agresivna, ali pa je moj tako občutljiv. v lekarni so mi svetovali, naj če že mažem z daktarinom potem dam še malo hladilne čez ja to je pa men takoj ko mi je predpisala pediatrinja to kremo naročila da morm obvezno z hladilnim mazilom čez namazat.
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 8.1.2009 14:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca Mene pa zanima,kako zgleda sploh glivično vnetje-soor,saj imam doma mesec in pol starega sinčka,ki ima že od začetka rdečo ritko,pa je čist dobro,pa spet vneto in to ne glede katere pleničke uporabljam-pampers,bombažne,trenutno mullerjeve. Pedijatrinja je rekla tudi naj kupim daktarin gel,da verjetno gre za glivice,čeprav jezička pri pregledu ni imel belega,doma pa včasih ima,ampak jaz mislim da od mleka.Zdaj pa ne vem al dajat kremico al ne in tudi kolikokrat ne veM. zakj bi ga pa mogla kupit sej ti ga ona napiše na recept, vsaj moja ga je
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 8.1.2009 16:12:27
|
|
|
|
žab*ca
|
Tako nam je hitro razlagala pediatrinja v posvetovalnici o vsem mogočem,da je od glivic samo omenila gel,kasneje sem pa pozabila vprašat kaj je zdaj s tem,ko smo bli pa v lekarni,smo pa potem sproti kupili še Daktarin,ampak zdaj pa kar ne vem,ali sploh dajat.
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 8.1.2009 16:22:14
|
|
|
|
m@j@
|
Tudi mi smo imeli pri hčeri grozne probleme z vneto rito, celo blato smo dali na analizo. Pa ni bilo nič. Potem sem pa začela rito umivati z bombažno gazico in sem rekla, če ne bo dobro, pa ne grem povijat v bombažne plenice, ampak bom kar gazico dala v plenico. No, to potem ni bilo potrebno. je pa P rekla, da ima očitno zelo občutljivo kožo in ona je pri svoji hčeri pred več kot dvajsetimi leti uporabljala kremo pasta di fissan, ki se jo je dobilo v Italiji. Jaz pa v akcijo in lov na to kremo, jo dobim in bila je zakon. in tudi sedaj pri sinu jo imam shranjejo za zlato rezervo. Vidim, da si iz Primorske, tako da ti verjetno ni problem dobiti te kreme. Je pa tako, vsakemu paše oz. odgovarja nekaj. Jaz sem samo vedela, da če v parih dneh mazanja s Canestenom ni boljše, niso glivice. Pa zdravo rito. Maja
|
|
|
|
RE: fajn rdeča rita.dr čudna? 8.1.2009 16:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
krema je za ritko, gel je pa za v usta. jz sm ji mogla oboje mi je rekla pediatrinja
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?