Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 7.1.2009 10:30:29
|
|
|
|
girly
|
to pa tudi mene zanima...tako, da če ima katera te informacije, jih bom tudi jaz vesela. hvala
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 7.1.2009 10:45:56
|
|
|
|
lunica12
|
No mene tudi to zanima,pa se pri koncu nosecnosti sem zato bi tudi rabla cimprejsne informacije...Pa tudi glede samohranilke mi ni nic jasno....Punce pomagajte...
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 7.1.2009 10:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 No mene tudi to zanima,pa se pri koncu nosecnosti sem zato bi tudi rabla cimprejsne informacije...Pa tudi glede samohranilke mi ni nic jasno....Punce pomagajte... A si samohranilka?
|
|
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 7.1.2009 11:02:53
|
|
|
|
lunica12
|
Ja tako je,nameravala sem bit..nisem pa se..zdj me je zmedlo to da ubistvu ce oce prizna ocetovstvo da ne mores bit mati samohranilka To mi je malo cudno
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 7.1.2009 11:21:53
|
|
|
|
Kranjcanka
|
no da se tukaj odgovorim. ce nisi zaposlena in se nikoli nisi bila, ti pripada starsevski dodatek, do je okrog 200 evr mesecno in sicer eno leto, do otrokovega dopolnjenega prvega leta starosti. imas tudi placane prispevke za soc. varnost. potem gres nazaj na zavod in dobivas soc. pomoc naprej + neki delez za otroka. pripada ti tudi otroski dodatek. je pa res najbolj enostavno, da gres na center za soc. delo, tam ti vse razlozijo in dajo obrazce, povejo do kdaj jih je treba izpolnit in katere priloge rabis. lp
|
|
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 7.1.2009 11:28:51
|
|
|
|
lunica12
|
Sem ti na zs pisala..
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 7.1.2009 11:43:25
|
|
|
|
lunica12
|
Aja no povejte mi se kaksne ugodnosti pa imam js kot brezposelna mati samohranilka?
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 12.1.2009 11:56:27
|
|
|
|
jana banana
|
Jst pa ne stekam, da pr tolkih telefonih, niste nikogar poklicale - da se niste same pozanimale... Stekala bi.... ne znam si zracunat...... Ampak tole.... Ocitno ze ne rabte dnarja....
|
|
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 12.1.2009 12:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana banana Jst pa ne stekam, da pr tolkih telefonih, niste nikogar poklicale - da se niste same pozanimale... Stekala bi.... ne znam si zracunat...... Ampak tole.... Ocitno ze ne rabte dnarja.... mogoče pa niso vse rojene že z vsem znanjem tko kot ti da bi vedele kam točno naj pokličejo
|
|
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 12.1.2009 18:52:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Ja tako je,nameravala sem bit..nisem pa se..zdj me je zmedlo to da ubistvu ce oce prizna ocetovstvo da ne mores bit mati samohranilka To mi je malo cudno Nisi samohranilka ampak enostarševska družina, če z otrokovim očetom skleneš preživnino (mislm, da morš to narest na sodišču). Če pa bi bil oče neznan ali pa da si vdova pa si samohranilka.
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 12.1.2009 20:08:17
|
|
|
|
pokec3609
|
Samo glede preživnine pazi.....ker tolko kot ti bo oče otroka plačeval preživnine toliko ti bodo potem čez eno leto, ko se ti bo starševski dodatek iztekel ,odtegnili od socialne pomoči. Tko da če mislita s partnerjem še vedno živeti skupaj ( tko na skrivaj za socialno ) potem mora biti znesek preživnine že zdej ful nizek....kaj vem 20, 30 eur npr.pa da partner reče, da tolk da pač denarja, da itak mu bo pa tko kakšne igračke in cotke kupoval ..... Če sta se pa zares skregala potem pa itak ni važno kdo ti da,ali partner ali država,glavno da ti dobiš denar
|
|
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 13.1.2009 13:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana banana Jst pa ne stekam, da pr tolkih telefonih, niste nikogar poklicale - da se niste same pozanimale... Stekala bi.... ne znam si zracunat...... Ampak tole.... Ocitno ze ne rabte dnarja.... saj je samo vprašala..če se ti ne da odgovorit ti pač ni treba! Forum je namenjen temu da si izmenjujemo izkušnje in informacije, ne pa da stresamo naokrog svojo negativnost
|
|
|
|
RE: vse ki ste v podobni situaciji 13.1.2009 14:04:54
|
|
|
|
Pia67
|
Pri znesku za socialno pomoč upoštevajo cca 60€ preživnine, kar je več, jih ne zanima in ko seštjejo vse morebitne dohodke, avto, delnice, ki jih morda imaš, važno je tudi, če slučajno stanuješ še pri staršiho ziroma na istem naslovu, vržejo ven cifro, ki ti pripada (da ne govorim o tem, da moraš prinesti svoje in otrokove(ker dobiva preživnino na svor TR) bančne izpiske za leto dni nazaj). Primer za enostarševsko družino z 1 otrokom je socialna na mesec 340 €, seveda pa, če imaš preživnino, ki znaša nad 60 €, ti to vrednost odštejejo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?