|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vse ki ste v podobni situaciji
7.1.2009 10:26:05   
Anonimen
Ce je katera bila v podobni situaciji  ali pa je naj se prosim javi da mi pomaga.Ali je katera ki je bresposelna oseba prijavlena na zavodu,in ni bila se nikoli zaposlena,ter je noseca no oziroma je bila noseca in je mogla dati to ces?Zanima me vse glede papirjev in vsega,kajti sem cisto izgubljena...Naj se javijo in potem si lahko pisemo tudi preko zs.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vse ki ste v podobni situaciji
7.1.2009 10:30:29   
girly
to pa tudi mene zanima...tako, da če ima katera te informacije, jih bom tudi jaz vesela.

hvala

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2009 10:45:56   
lunica12
No mene tudi to zanima,pa se pri koncu nosecnosti sem zato bi tudi rabla cimprejsne informacije...Pa tudi glede samohranilke mi ni nic jasno....Punce pomagajte...user posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2009 10:51:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

No mene tudi to zanima,pa se pri koncu nosecnosti sem zato bi tudi rabla cimprejsne informacije...Pa tudi glede samohranilke mi ni nic jasno....Punce pomagajte...user posted image
A si samohranilka?

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2009 11:02:53   
lunica12
Ja tako je,nameravala sem bit..nisem pa se..zdj me je zmedlo to da ubistvu ce oce prizna ocetovstvo da ne mores bit mati samohranilkauser posted image To mi je malo cudno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2009 11:21:53   
Kranjcanka
no da se tukaj odgovorim. ce nisi zaposlena in se nikoli nisi bila, ti pripada starsevski dodatek, do je okrog 200 evr mesecno  in sicer eno leto, do otrokovega dopolnjenega prvega leta starosti. imas tudi placane prispevke za soc. varnost. potem gres nazaj na zavod in dobivas soc. pomoc naprej + neki delez za otroka. pripada ti tudi otroski dodatek. je pa res najbolj enostavno, da gres na center za soc. delo, tam ti vse razlozijo in dajo obrazce, povejo do kdaj jih je treba izpolnit in katere priloge rabis.

lp

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2009 11:28:51   
lunica12
Sem ti na zs pisala..

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2009 11:43:25   
lunica12
Aja no povejte mi se kaksne ugodnosti pa imam js kot brezposelna mati samohranilka?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 11:56:27   
jana banana
Jst pa ne stekam, da pr tolkih telefonih, niste nikogar poklicale - da se niste same pozanimale...
Stekala bi.... ne znam si zracunat...... Ampak tole.... Ocitno ze ne rabte dnarja....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 12:56:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana banana

Jst pa ne stekam, da pr tolkih telefonih, niste nikogar poklicale - da se niste same pozanimale...
Stekala bi.... ne znam si zracunat...... Ampak tole.... Ocitno ze ne rabte dnarja....

mogoče pa niso vse rojene že z vsem znanjem tko kot ti da bi vedele kam točno naj pokličejo

(odgovor članu jana banana)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2009 18:52:32   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Ja tako je,nameravala sem bit..nisem pa se..zdj me je zmedlo to da ubistvu ce oce prizna ocetovstvo da ne mores bit mati samohranilkauser posted image To mi je malo cudno

Nisi samohranilka ampak enostarševska družina, če z otrokovim očetom skleneš preživnino (mislm, da morš to narest na sodišču). Če pa bi bil oče neznan ali pa da si vdova pa si samohranilka.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2009 20:08:17   
pokec3609
Samo glede preživnine pazi.....ker tolko kot ti bo oče otroka plačeval preživnine toliko ti bodo potem čez eno leto, ko se ti bo starševski dodatek iztekel ,odtegnili od socialne pomoči.

Tko da če mislita s partnerjem še vedno živeti skupaj ( tko na skrivaj za socialno ) potem mora biti znesek preživnine že zdej ful nizek....kaj vem 20, 30 eur npr.pa da partner reče, da tolk da pač denarja, da itak mu bo pa tko kakšne igračke in cotke kupoval .....

Če sta se pa zares skregala potem pa itak ni važno kdo ti da,ali partner ali država,glavno da ti dobiš denar

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2009 13:56:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana banana

saj je samo vprašala..če se ti ne da odgovorit ti pač ni treba! Forum  je namenjen temu da si izmenjujemo izkušnje in informacije, ne pa da stresamo naokrog svojo negativnostuser posted image

(odgovor članu jana banana)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2009 14:04:54   
Pia67
Pri znesku za socialno pomoč upoštevajo cca 60€ preživnine, kar je več, jih ne zanima in ko seštjejo vse morebitne dohodke, avto, delnice, ki jih morda imaš, važno je tudi, če slučajno stanuješ še pri staršiho ziroma na istem naslovu, vržejo ven cifro, ki ti pripada (da ne govorim o tem, da moraš prinesti svoje in otrokove(ker dobiva preživnino na svor TR) bančne izpiske za leto dni nazaj). Primer za enostarševsko družino z 1 otrokom je socialna na mesec 340 €, seveda pa, če imaš preživnino, ki znaša nad 60 €, ti to  vrednost odštejejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?