|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija in pregled pri ginekologu
7.1.2009 10:19:01   
summmer725
Živjo, imam eno vpašanje. Z partnerjem sva se odločila da začenva delati na user posted image , vendar želim pred nosečnostjo opraviti pregled pri ginekologu. Problem je v tem, da sem dobila menstuacijo, ki se mi je končala danes, pregled pa imam jutri. Čakalna vrsta pri mojem ginekologu je zelo dolga, zato mi nekako ni, da bi pregled prestavila. Kaj ve menite, bi mogla pregled odpovedati ali grem lahko vseeno?
Hvala, lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija in pregled pri ginekologu
7.1.2009 10:25:58   
Anonimen
Saj imaš konec menstruacije. Morda je še kakšen izcedek, zato pač povej, da si po M. Saj to ni nič takega, ti kar brez skrbi. Saj so vsega vajeni.user posted image

(odgovor članu summmer725)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2009 11:59:59   
baby blue
Glede na to da se ti je končala greš lahko mirne duše na pregled. Sej tako ali tako ponavadi vprašajo po zadnji menstruaciji in ji pač poveš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2009 12:58:04   
lelaval
jaz sem 1x bila tako na pregledu, pa mi je rekel, da ne more delat brisa, ker so še majhne krvavitve v notranjosti - te pa navadno niti ne opazimo več. Ni mi delal brisa, pač  pa me je čez 1 teden naročil. Tako, da jaz bi na tvojem mestu poklicala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2011 11:35:47   
Anonimen
Živjo!
Naročena sem na kontrolni pregled po operaciji pri dr Voglerju.
Čakam 4 mesece. Zdaj štejem in sem ugotovila da takrat bom imala user posted image !!
Kaj lahko naredim?
Če se bom prenaročila potem pa spet bom čakala bog ve do kdaj.
Ali lahko grem vseeno in se pogovarjam s zdravnikom?
UZ sem opravila pri svoji zdravnici. Ona pravi da levi jajčnik ni najboljši, in če ne bo nič do januarja potem pa zunajtelesna.
Rada bi slišala mnenje dr Voglerja.
Hvala in lp

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2011 12:38:20   
NočnaLučka
Raje čim prej pokliči in povej dr, kako in kaj. Tudi jaz sem se enkrat prenaročila zaradi user posted image , pa so me naročili 1 teden kasneje. Čim prej pokliči, da bo še kaj bližnjih datumov na razpolago.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2011 14:49:00   
Monaco
NočnaLučka hvala za odgovor!
Poklicala sam in so me naročili 2 tedna kasneje.
Hvala in lp
user posted image

(odgovor članu NočnaLučka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2011 16:39:28   
Anonimen
Zakaj pa potrebuješ pregled?
če sta se odločila za otroka pač delata na njem.G ti ne bo delal nobenih posebnih preiskav

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2011 18:55:57   
Anonimen
Pogovor in pregled pri svoji zdravnici sem naredila. Zdaj grem na pregled pri svojemu operaterju.Datum za pregled sem dobila z otpusnico v bolnišnici.
Vem da zdaj zdravnik ne bo delal nobenih preiskavah, morda bo naredio še en UZ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2011 18:59:02   
Kliki

Jast sem že bila takoj po M pri G pa mi je bris ravno tako vzel

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Fantovsko ime
Evaa1

Katero ime za fantka bi izbrali?

Ernest (0%)

Jonatan (17%)

Nik (30%)

Leonard (13%)

Hugo (0%)

Nejc (39%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!