Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Babica v LJ porodnišnici 7.1.2009 9:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, ena malo bolj nevsakdanja prošnja ... Namreč pojma nimam kako je ime babici, ki je novembra pomagala pri rojstvu naše princeske, saj v materinski in na odpustnici ni napisana, porodnega zapisnika pa tudi nisem videla. Sicer se je predstavila, a si noben od naju v tisti evforiji imena ni zapomnil. Pa me zanima, če katera ve ... stara mora biti okrog 30 let, šlank, svetli lasje do ramen, pa vsaj takrat je bila malo bolj naličena. Tole je pa edina njena slika, ki jo imamo:
|
|
|
|
RE: Babica v LJ porodnišnici 7.1.2009 11:02:53
|
|
|
|
anckabancka
|
Mislim, da je bila pri mojem porodu, ampak tudi nimam pojma, kako ji je ime.
|
|
RE: Babica v LJ porodnišnici 8.1.2009 22:45:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi pa tako rada vedela kako ji je ime ... a res nobena ne ve? Ma sem jezna, ker v drugih porodnišnicah baje porodni zapisnik dobiš za domov, jaz ga pa v ljubljanski tudi videla nisem .
|
|
|
|
RE: Babica v LJ porodnišnici 9.1.2009 0:19:24
|
|
|
|
scorpiogirl
|
pokliči v porodnišnico, kaj je treba naredit, da dobiš porodni zapisnik. ti pripada (vsaj na vpogled), je bilo tudi o tem že govora na forumu, samo ne vem točno, kje. upam, da ugotoviš, kdo je
|
|
RE: Babica v LJ porodnišnici 9.1.2009 0:39:56
|
|
|
|
Majuska
|
Hm, takole od zadaj se mi zdi, da je ista kot je bila pri meni. Ime ji je bilo Irena, priimka pa žal ne poznam.
|
|
RE: Babica v LJ porodnišnici 9.1.2009 11:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce! No se bom pozanimala v P kako lahko dobim porodni zapisnik.
|
|
|
|
RE: Babica v LJ porodnišnici 11.1.2009 14:38:18
|
|
|
|
Klaudia
|
otika - Daj mo pošlji sliko na mail (originalno velikost), pa bom sosedo vprašala, ker dela v porodnišnici v LJ. Levo od ikone ZS imaš mail, drugače mi pa sporoči pa ti bom poslala mail na ZS
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?