|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška
6.1.2009 11:50:44   
zala007
živjo. najprej naj vam sporočim da moj mišek lepo raste in je vse ok samo rok smo prestavli na 28.3. in se vam zahvalim za vse spodbudne besede.
sedaj pa imam eno malo drugačno vprašanje. 10.3. mi poteče pogodba, s 1.3. pa začnem porodniško sedaj sem na bolniški in me zanima če mi npr. prekinejo pogodbo kako je s porodniško. ali jo dobim ali ne?
najlepša hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodniška
6.1.2009 11:55:48   
pigama
ravno včeraj sem urejala te stvari. Ko ti poteče pogodba boš tak že v porodniški, sem prav razumela. Ti samo javiš na CSD, da nisi več zaposlena in jim pošlješ kopijo delovne knjige. Oni ti uredijo zdravstveno zavarovanje in to je vse. Porodniška ti ostane. Pa delovna doba ti teče do zaključka porodniške.

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2009 12:04:44   
zala007
aha se pravi da je vseeno ali bom dobila pogodbo ali ne znesek porodniške ostane enak kot če bi bila še zaposlena?

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2009 12:35:12   
zmajaz
Seveda - važno je samo, da si bila zaposlena do dneva nastopa porodniškega dopusta - višina porodniške pa ostane enaka, tudi če se ti že naslednji dan po nastopu porodniškega dopusta izteče pogodba o zaposlitvi in ti je ne podaljšajo. Pa tudi delovna doba ti bo vseeno tekla naprej, dokler boš na porodniški.

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2009 12:43:22   
glen
Seveda - važno je samo, da si bila zaposlena do dneva nastopa porodniškega dopusta - višina porodniške pa ostane enaka, tudi če se ti že naslednji dan po nastopu porodniškega dopusta izteče pogodba o zaposlitvi in ti je ne podaljšajo. Pa tudi delovna doba ti bo vseeno tekla naprej, dokler boš na porodniški.

Se popolnoma strinjam.
Na istem sem bila jaz 4 leta nazaj.Nastopila sem porodniško in čez 4 dni mi je potekla pogodba pa sem vseh 12 mes. prejemalo normalno porodniško,pol pa če se ne motim se moraš v roku 30 dni po preteku porodniške prijaviti na zavod in dobiš še neki mes. denarno nadomestilo(ne socialno pomoč).
Če se dobro spomnem če imaš do 5 let del. dobe 3 mes. če imaš do 15 let del dobe 6 mes in nad 15 let delov. dobe si opravičen še 12 mes.
Vem da sem jo jaz takrat prejemala 3 mes in je bilo celo za neki tolarjev višja od porodniške.
Seveda to velja če si po porodniški nenajdep zaposlitve.
Če te še kej zanima me kr vpraši,ma magari na zs.
lp srečno

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2009 12:47:51   
zala007
njlepša hvala sem kar malo pomirjena se niti ne bojim da bi mi prekinili ampak vseeno bol ko prihaja tisti dan bolj me skrbi ampak sedaj sem pomirjena. najlepša hvala punce

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2009 14:12:19   
Cveta28
zala007 tudi sama sem na istem. Meni je šel delodajalec toliko na roko, da mi je pogodbo še malce podaljšal, da mi ni potrebno na vrat na nos letati na CSD v KR. Meni so v uradnem odgovoru napisali, da se moram najkasneje v 8 dneh po preteku pogodbe zglasiti na CSD in jim prinesti kopijo delovne knjižice (dobiš pri svojemu delodajalcu) ter zadnje pogodbe za določen čas. Pokliči na svoj CSD in vprašaj kakšen je postopek pri vas.

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2009 11:39:30   
Kranjcanka
samo kar se knjizice tice.. od 1.1.09 niso vec v uporabi. tako, da pomojem lahko samo sporocis, ostalo dobijo elektronsko

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 11:43:08   
jana banana
Ma jaaaa... Niso vec v uporabi....
Sploh nimajo vseh podatkov v racunalniku, tko, da so ZEELLOOOOOO se v uporabi!!! Tko, da kr nest bos mogla 

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?