Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: neoVin plus DHA od milupe 6.1.2009 9:04:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever oj. a katera je te tablete in kapsule? to je kao prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe matere. sama sem na začetku jedla folno elevit, zdj pa bi malo prešla na to,. pa me zanima če je katera uporabnica tega in če je imela kakšno posebno reakcijo pozdravljena. Jaz sem jedla te tablete,prve tri mesece in mi niso odgovarjale . Sama G. mi je rekla da zaradi folne kisline..in da če jih ne prenesem jih naj opustim.. JAz sem bruhala po njih redno, ko sem jih morala pogoltnit.. ne vem zakaj ampak men niso odgovarjale.. Imam še celo škatlo zapakirano doma..bom probala pol,ko bom dojila,..če bo kaj boljše lp
|
|
|
|
RE: neoVin plus DHA od milupe 6.1.2009 10:34:30
|
|
|
|
maca m
|
Jaz sem najprej tri mesece jemala tifol, potem mi je pa G vetovala Neovin. Najprej sem jih jemala vsak dan, pol sem pa lena ratala sem jih pa vyela, kadar sem se spomnila. Nisem mela pa nobenih reakcij.
|
|
|
|
RE: neoVin plus DHA od milupe 6.1.2009 11:23:32
|
|
|
|
dana
|
Jaz sem jih na začetku nosečnosti redno jemala, zdaj pa ko se spomnim. Meni ne povzročajo nobenih težav.
|
|
|
|
RE: neoVin plus DHA od milupe 6.1.2009 14:35:48
|
|
|
|
Najaa
|
Jih jemljem in mi odgovarjajo. Če bodo pa tebi, boš morala pa sama ugotovit.
|
|
|
|
RE: neoVin plus DHA od milupe 6.1.2009 14:37:17
|
|
|
|
barika
|
Jaz jih jem, in mi odgovarjajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?