|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez podpore
5.1.2009 22:04:51   
darja72
V službi delam oz. dokončujem nek časovno omejen projekt. Ker je odgovornost velika sem praktično že en mesec stalno pod pritiskom. Za piko na i, sta danes dva skorajda ključna človeka odpovedala sodelovanje. In moram najkasneje do petka najti nadomestilo.
Namesto moralne podpore doma, pa dobim danes hladen tuš v stilu ja pa odpovejuser posted image , reči šefu, da ne gre in konecuser posted image . Brez kančka empatije, tolažbe, uporabnega nasveta ali zgolj rame za naslonit.
Prosim za malo tolažbe, da bo vse ok.user posted image

< Sporočilo je popravil darja72 -- 5.1.2009 22:06:14 >

Kogar ni, ga ne pogrešamo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brez podpore
5.1.2009 22:28:39   
Gina
Moški mislijo, da ti morajo dati rešitev. Tvoj rešitve ne zna najti, zato je edina rešitev, ki jo vidi, da odpovej. NJemu se zdi ok, ker moški se tolk ne sekirajo, če ni vse čist tako, kot si je šef zamislil, so precej bolj ego. No, in ker so bolj ego, jih tudi tolk ne sekira, kako se me sekiramo in delamo v službi, ker itak vedo, da bomo vse poštimale tako, da bo na koncu vse v redu in prav, pa še doma bo vse zrihtano. Vmes slišijo malo jamranja, ki jim gre čez eno uho not, čez drugo ven, ob čemer se zavedajo, da je vse skup samo bla bla, da jih imamo itak rade in da bo vse še naprej laufalo, kakor laufa. Evo, moški zorni kot zdaj vidiš. A se je smiselno še dodatno sekirati zaradi nečustvenega deca, ki nima pojma, kolk se ti sekiraš? A se je smiselno še dodatno kaznovat? Ti moraš njemu drugače reči, reči crknjena sem, rabim masažo in mu prinesi kremo, al pa reči ful bi rabila mal crkljanja, objemi me, povej mi, da bo še vse dobro. Al mu pa reči, potrebovala bi čaj in med, pa odklopit moram moje grozne misli, ker res ne maram bit tečna, pa sem, prosim pripravi ta pa ta film, da ga bova gledala, al pa natoči mi banjo, pa tolk sem lačna, a mi prosim narediš nekaj za jest dobrega...Evo, vidiš, to p a razumejo deci. Pa to tudi znajo naredit, pa se potem počutijo koristni. Službe reševat pa večinoma ne znajo, sploh ne štekajo, res ne.
Pa res se nehaj sekirat zaradi projekta. Ne bo konec sveta, četudi ne narediš vsega in takoj. Boš pa s kakšnim dnem zamude. Sprejmi v svoji glavi to možnost, pa boš prec boljše volje, šefi ne bodo umrli zato, svet tudi ne. Če bo pa narejeno on time, pa še tolk boljše.
Drži se, boš videla, da bo vse ratalo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2009 22:41:32   
ZmajTolovaj
Moški ne dajo tolažbe, ampak rešitve. Praviš, da ti je brez kančka empatije in brez uporabne rešitve rekel, kar ti pač je. Ampak njegova izjava je bila za njega rešitev - reci, da ne gre. To je zanj rešitev.
Saj ti je Gina lepo napisala. Jaz se tudi kur.čim doma čez službo, pa dobim en kup "super" predlogov nazaj, k me sam še bolj razpi.zdijo, k sploh ni poanta v tem.
Poleg tega bi ti jaz isto rekla - povej, da do petka ne gre, pa če se svet sesuje. Za druge pa res ne moreš odgovarjat pa se dat na pol, če ti odpovejo. A ne??
Pomiri se, ne bo konec sveta, če bojo pa kaki očitki, pa kar lepo povej, da ti si svoje naredila do maximuma, drugih pa ne moreš ves čas za roko držat in skrbet, da bojo prišli od A do B. Ti zase veš, da si zanesljiva, sposobna in pridna, drugi se grejo pa lahk ******
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 23:17:39   
komarka
kaj pa ti misliš-ti bo uspšelo kaj narest?
mogoce vseeno ni neumno, da šefu omeniš , prikažeš stanje... da ne bo imel prevelikih pričakovanj

drugac pa verjamem da si ful sposoba zenska in da boš dobr speljala, čeprav mogoče ne bo "idealno"!

Mozu pa raje direkt povej da naj te najprej objame pol pa zmasira stopala!!!! user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2009 6:01:32   
Primoza
Seveda sta tu dve možnosti A) da šefu poveš da ne bo šlo zaradi tegain tega B) da z delom preko rednega delovnega časa uspeš skompenzirati primankljaj. Meni so takole zadnji trenutek bližje B) možnosti ampak je odvisno od narave dela. dan ima 24 ur in človek lahko krajši čas dela tudi 16 in več ur. Seveda če vidi v tem smisel in da ni to stalna praksa, ker potem je življenje predolgočasno.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2009 11:41:09   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: darja72
Prosim za malo tolažbe, da bo vse ok.user posted image

------------------
Jaz sem prepričana, da bo vse ok user posted image !
Ti sam gas, pa grizi kolikor lahko, se ti bo ziher poplačalo! Probaj si poiskat še kakšne zunanje sodelavce.
Pa poročaj, kako si uredila!

P.S.: Aja, glede tipov pa je bolj tako, no user posted image ... Jaz se zanesem samo nase, saj me moj tudi ne razume, kadar sem v težavah, ampak imam občutek, da me še on dodatno zasekira (čeprav on tako ne misli...). Sem pa se navadla, da ga v stresnih situacijah bolj pogosto naskočim, torej dobim od njega eno dozo tolažbe, potem pa sama v akcijo dalje user posted image . Resno.

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 6.1.2009 11:45:33 >

ROŽICA

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2009 23:19:49   
darja72
Res hvala vsem za odgovoreuser posted image .
Vse se odvija zelo na tesno. Edina možna izbira je bila plan B (po Primoza), posledično se utapljam v delu. In upam, da bo. Sporočim.
Možu sem pa tudi rekla par krepkih. Mislim, da je celo razumel. Samo zmasirat me pa noče.user posted image user posted image

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2009 18:50:18   
Primoza
No pa saj varianta B ni slaba, če ima človek rad svoje delo. Res pa je, da tudi stvari, ki jih imamo radi ne smemo zajemati prevečkrat s polno žlico, da ne postanemo odvisniki.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!