Tanja74
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja87 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja74 Joj, naš isto! Za !!! Prej je prespal skoraj celo noč, od nekje 19.30 pa do 4.30! Zdaj pa se non stop zbuja, tudi po 10x na noč. Sem že poskusila s čajem, s hrano, vzela sem ga iz spalne vreče, ga prestavila v svojo posteljo, pa nič. Še naprej isto! Tudi, če ga prestavim v svojo posteljo, spi nemirno, ves čas mu pada duda iz ust, potem takoj joče... Skratka za po ! Zobkov pa še ni videti. Aja, star je tudi 6 mesecev! tanja74, kaj pa podnevi? nasa ko zaspi se prebuja tako kot ponoci z jokom :( podnevi je ful sitna..nemirna... Deja87, očitno imava enake težave . čez dan je miren samo, če ga nosim in ga zraven animiram. Absolutno ni več dovolj, da je samo zraven! Ko vidim. da je že ful utrujen in ima čisto rdeče očke, postane siten nenormalno, samo spat... To pa ne! Tuli kot jesihar! Me prav nervozno nardi, ker vem da je zaspan. Zaspi potem z nošenjem, dretjem, protestiranjem... Joj, prava muka! Bp je samo v vozičku, pa še to samo,če se vozi. Niti slučajno se ne smem ustavit, je takoj buden in že tuli. Spi pa povprečno 1/2 ure 2x dnevno, pa kakšno urico v vozičku. Med spanjem je sicer miren, tudi ko se naspi je dobre volje, ampak le za kratek čas, potem pa spet sitnarjenje, nošenje, ... Zobki še kar niso na vidiku, se mi pa zdi, da res ful aktivno opazuje.
|