|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pobarvana oblačila med pranjem
5.1.2009 18:23:49   
Hope2
Kako jih rešit? Se sploh da?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pobarvana oblačila med pranjem
5.1.2009 18:24:43   
rija
ej, tebi pa dogaja danes user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2009 18:31:52   
Hope2
men pa danes res nič ne dogajauser posted image , mali je že cel dan v krčih in na rokah, tak da res nič ne dogaja, ne, ne, nič ničuser posted image . saj vidiš, da sem  že cel dan na kauču oz RR in tipkam z enim prstom

Ma smo dobili eno temno modro brisačouser posted image za božička in jo je mož dal prat, pa se je en malčkov pajac obarval v vijola-rozauser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 18:36:29   
Anonimen
Morda pa viola kaj napovedujeuser posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 18:45:42   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Morda pa viola kaj napovedujeuser posted image user posted image

Le kajuser posted image , božič je že mimo, da bi bilo kaj brezmadežnegauser posted image , razen če ti že kaj rabišuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.1.2009 18:46:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2009 18:46:14   
Hope2
Kaj pa nasvetiuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2009 18:48:47   
rija
sol za razbarvanje, mulleruser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2009 19:30:04   
Anonimen
Jaz sem jih dala v lonec, s praskom in dvakrat prekuhala. Resila.
Vec pa ne vem, premalo izkusenj user posted image .

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2009 22:28:37   
sttj
drugič pa uporabljaj LOVILEC BARV in tudi moža pouči o tem ,pa se ti to ne bo več zgodilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2009 22:45:45   
bodoča
Pri meni ta lovilec barv ni deloval, sem namerno dala prat nove temne kavbojke in neko svetlejšo staro majico in zraven te famozne lističe, ki naj bi barvo lovili. No pa je niso, je bila majica pobarvana.

mojeustvarjanje

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2009 22:56:12   
sttj
jaz uporabljam samo tistega v rdeči škatli GREY,vse ostalo pa res ne pomaga

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2009 9:08:17   
Lalica1
Če je svetlo oblačilo, ki se pobarva ga namočim v vodo v katero dam Domestos (čistilo). Domestos odstrani vse madeže, vendar tudi malo barve oblačila (če je npr. obarvano in ni belo). Ampak to ni nujno. Je odvisno od materiala.
Če pa so oblačila pisana pa namažem z eno žajfo, ki nam jo je prinesla teta iz Francije. Ta je zakon. Se pa dobi podobna žajfa tudi v Müllerju, ampak z njo nimam izkušenj. Torej madeže namažem z žajfo (oblačilo mora biti namočeno), potem nalijem gor še Vanish (ni nujno)-roza, in dam prat. Glih zadnjič sem pobarvala roza hčerkino kapo, ki jo je dobila iz Islandije s temno modro. Pa je sedaj spet lepa čista.

Aja, pa malo sreče moraš imeti, ker nekatere stvari so res kriza.

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2009 9:13:33   
Shuka
Vidš, to je pa tko k ne uporabljaš Pervola al kaj je že uno sranje k lohk mešaš cunje različnih barv pa se ne obarva.user posted image user posted image No kakorkoli že, tud tist Pervol al kaj je že je eno sranje, lih tko se obarva, tud men se je en pajacek obarval pa bomo mel ta bodi sam za doma, nč hudga ni, kuhala bodija ne bom v loncu k se mi zdi čist preveč zamudna zadeva, bo pa mal beneton barven bodi imel, nič zato, važno da je oblečen.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2009 10:37:00   
Hope2
Pajacek je temno moder z belimi črtami in ovratnikom. Bele črte so zdaj lila-roza in sploh ne paše k temno modri barviuser posted image . Saj je ta teden ravno prerasel pajacek, sam kaj ko sem ga hotela dat naprej, zdaj pa je tak grozno grduser posted image . Pa še ne vem al naj ga dam pupiki ali pubecuuser posted image user posted image user posted image .

Bom probala najprej v loncu skuhat, pol pa še rijino sol, če ne pa roma v smeti, si ne upam nobenmu dat

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.