|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj bi to pomenilo ?
3.1.2009 18:35:57   
Anonimen
Prosim če mi pomagate. Menstruacija mi zamuja dva dni. Včeraj se mi je pojavil rjavkast izcedek z veliko prozornega sluza. Danes spet rjavkast izcedek. Tudi boli me nič ne kod ponavadi pred menstro,tudi napihnjena nisem nič ( ponavadi me pred menstro dajejo vetrovi za **** ).Imam čudne bolečine v joškah,na momente me boli ob straneh na momente pa spet nič. Danes me je pa še uho začelo boleti,ki me v življenju ni nikoli.  Moram pa vam povedati da sem imela vedno pred menstruacijo že en teden prej grozne bolečine po jajčnikih,zdaj pa nič....razen malo rjavkastega izcedka............Kaj naj naredim ? Kaj mi svetujete ? Zakaj rjavkast izcedek ? Hvala vam !
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj bi to pomenilo ?
3.1.2009 18:39:08   
misa4
Naredi test nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2009 19:18:19   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj naj naredim ? Kaj mi svetujete ?

Dobro je, da uho greješ, da omiliš bolečino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2009 19:23:16   
pikica36
user posted image user posted image user posted image  ta je pa močna

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2009 20:12:01   
barbara b
Zakaj user posted image
Saj je omenila, da jo boli uho. Mislim, da je nasvet čisto na mestu. user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2009 20:41:25   
benika
Ne vem, koliko ti me lahko pomagamo.

Naredi test nosečnosti. Če je +, potem je bil izcedek lahko vgnezditvena krvavitev. V nasprotnem primeru pa prihaja M. Simptomi M in nosečnosti so si pa precej podobni (razen slabosti).

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2009 19:29:56   
Sannchi
te punce so pa hude na tem forumu. Svetujem ti, da počakaš še nekaj dni, npr. en teden in boš videla, kaj bodo prinesli dnevi in šele potem naredi test. Pa ne obremenjuj se s tem preveč, ampak se veseli vsakega dne, ne glede na rezultat.

Pa ne se sekirat, če slučajno nebo, boš vidla da bo.

user posted image user posted image user posted image

srečno

Sannchi

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2009 19:32:43   
Sannchi
ups, user posted image se opravičujem, moj prejšnji odgovor je odgovor anonimnežu.

se zgodi.

srečno vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sannchi

(odgovor članu Sannchi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2009 3:18:07   
mojca345
vsi te različni znak...tudi pušenjak ne ve....vsak mesec je drugače....nimaš druge kot da počakaš še malo in potem narediš test....

upam, da je to kar si želiš....pa počasi....

(odgovor članu Sannchi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?