|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kengurujček BabyBjörn Baby Carrier
3.1.2009 13:49:18   
Splet.Ka
Dober dan.

Zanima me mnenje uporabnic o kengurujčku BabyBjörn Baby Carrier.

1. Je enostaven za uporabo?

2. Je otroka enostavno dati vanj? Se da otroka "odpeti" dol, ne da bi ga dajali ven iz kengurujčka?

3. Je primeren za bolj drobne osebe? Pri prvem user posted image  smo imeli enega starega sposojenega in se ni dal dobro oprtati, tako da sem imela vse štrike za vratom, user posted image  pa nekje pri kolenih.

4. Je enostaven za vzdrževanje, pranje?

5. Ste imele otroka obrnjenega tudi k sebi na začetku? Kdaj ste ga začele uporabljati?

Hvala!

Cvetim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kengurujček BabyBjörn Baby Carrier
3.1.2009 21:10:00   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Dober dan.

1. Je enostaven za uporabo? Zelo.

2. Je otroka enostavno dati vanj? Se da otroka "odpeti" dol, ne da bi ga dajali ven iz kengurujčka?  Ja. Odpneš stranske haklčke in otroka položiš dol brez da bi ga dvigoval ven iz kengurujčka.

3. Je primeren za bolj drobne osebe? Pri prvem user posted image  smo imeli enega starega sposojenega in se ni dal dobro oprtati, tako da sem imela vse štrike za vratom, user posted image  pa nekje pri kolenih. Full lepo se ga nastavlja. Najlažje takrat, ko je  otrok v njem. Paske samo zategneš ali sproščaš. Bolj ga zategneš, višje in tesneje k sebi imaš privitega otroka. Jaz sem ga uporabljala od začetka.

4. Je enostaven za vzdrževanje, pranje? Pereš ga lahko v stroju.

5. Ste imele otroka obrnjenega tudi k sebi na začetku?  Seveda. Ravno zato, ker sem ga uporabljala od začetka.
Kdaj ste ga začele uporabljati? Občasno od začetka. Kasneje po 2.m ko je otrok lepo držal glavico po potrebi.
Je fajn zadevica. Pred 4-imi leti sem imela  Chiccotovega ki je bil takrat najboljši ampak je tale še boljši. Če ga boš potrebovala ti priporočam nakup. V štartu sem ga uporabljal po stanovanju. Kasneje za krajše sprehode.

Hvala!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2009 21:43:01   
evi28
Jaz ga mam, sicer ga ne morem z nobenim drugim primerjat, ker sem do zdaj imala samo tega, vendar odkrito rečeno, nisem tako zelo navdušena nad njim, kaj pa vem...
1. Za namontirat je enostaven.
2. Vanj user posted image kar komot dobiš, nikoli ga pa nisem odpela dol, brez, da bi user posted image dala ven, ker se mi zdi, da bi mi mala ušla iz rok.
3. z njim sta user posted image nosila tako moj, ki ima malo čez 100 kg, kot moja 13 letna nečakinja, ki ima malo čez 40 kg.
4. Lahko ga pereš v stroju, mislim, da na 40 °C.
5. Na začetku seveda obrnjeno k sebi, začela sem ga pa uporabljat tam nekje pri 3 mesecih.

Če bi še enkrat kupovala, bi kupila takega, ki ima bolj podprt hrbet, ker pri tem nosiš vso težo na ramenih, in pa takega, ki ga lahko nosiš tudi v ležečem položaju.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2009 23:03:50   
frutka_
Evi moj prejšnji kengurujček je imel opcijo ležečega položaja pa mi sploh ni sedla. Otroku nogice bingljajo dol. Za glavico ni prostora. BB ima fajn nastavitev po kilah. In manjši je otrok, tesneje k sebi imaš privitega in ne potrebuje nobene dodatne opore. Tudi glavico lahko nastaviš.
Pri jemanju ven jaz odpnem najprej gronji, srednji in nato haklček med nogami. Otroka držim z drugo roko in se rahlo naslonim nazaj. Pol pa odpnem še drugo stran in ga dam ven. Menio je ćisto izi. Je pa res da ga uporabljam zelo veliko in sem se čisto zverzirala.

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 18:30:34   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Dober dan.

1. Je enostaven za uporabo?  da

2. Je otroka enostavno dati vanj? Se da otroka "odpeti" dol, ne da bi ga dajali ven iz kengurujčka?
da, samo odpneš in ga lahko odložiš v posteljo (če spi) user posted image

3. Je primeren za bolj drobne osebe? Pri prvem user posted image  smo imeli enega starega sposojenega in se ni dal dobro oprtati, tako da sem imela vse štrike za vratom, user posted image  pa nekje pri kolenih.
da, se regulira o kilaži user posted image

4. Je enostaven za vzdrževanje, pranje?
da, pere se v pralnem stroju

5. Ste imele otroka obrnjenega tudi k sebi na začetku? Kdaj ste ga začele uporabljati?

seveda, še sedaj si ga obrnem k sebi, ko je na tem, da bo zaspal. Prvič je bil v BB star 20t. Drugače pa je od 3 kg naprej. Lepo se regulira, da si lahko user posted image naštimaš... user posted image

Hvala!
Prosim! user posted image
Pa še nekaj je pomembno, kar je dobro vedeti - križ ti pri BB ne trpi, ker so naramnice res ojačane! user posted image
Kar na začetku morda ne igra takšne vloge, ko pa ima dete blizu 10 kil pa... user posted image verjemi! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.