Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kengurujček BabyBjörn Baby Carrier 3.1.2009 21:10:00
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka Dober dan. Zanima me mnenje uporabnic o kengurujčku BabyBjörn Baby Carrier. 1. Je enostaven za uporabo? Zelo. 2. Je otroka enostavno dati vanj? Se da otroka "odpeti" dol, ne da bi ga dajali ven iz kengurujčka? Ja. Odpneš stranske haklčke in otroka položiš dol brez da bi ga dvigoval ven iz kengurujčka. 3. Je primeren za bolj drobne osebe? Pri prvem smo imeli enega starega sposojenega in se ni dal dobro oprtati, tako da sem imela vse štrike za vratom, pa nekje pri kolenih. Full lepo se ga nastavlja. Najlažje takrat, ko je otrok v njem. Paske samo zategneš ali sproščaš. Bolj ga zategneš, višje in tesneje k sebi imaš privitega otroka. Jaz sem ga uporabljala od začetka. 4. Je enostaven za vzdrževanje, pranje? Pereš ga lahko v stroju. 5. Ste imele otroka obrnjenega tudi k sebi na začetku? Seveda. Ravno zato, ker sem ga uporabljala od začetka. Kdaj ste ga začele uporabljati? Občasno od začetka. Kasneje po 2.m ko je otrok lepo držal glavico po potrebi. Je fajn zadevica. Pred 4-imi leti sem imela Chiccotovega ki je bil takrat najboljši ampak je tale še boljši. Če ga boš potrebovala ti priporočam nakup. V štartu sem ga uporabljal po stanovanju. Kasneje za krajše sprehode. Hvala!
|
|
|
|
RE: Kengurujček BabyBjörn Baby Carrier 3.1.2009 21:43:01
|
|
|
|
evi28
|
Jaz ga mam, sicer ga ne morem z nobenim drugim primerjat, ker sem do zdaj imala samo tega, vendar odkrito rečeno, nisem tako zelo navdušena nad njim, kaj pa vem... 1. Za namontirat je enostaven. 2. Vanj kar komot dobiš, nikoli ga pa nisem odpela dol, brez, da bi dala ven, ker se mi zdi, da bi mi mala ušla iz rok. 3. z njim sta nosila tako moj, ki ima malo čez 100 kg, kot moja 13 letna nečakinja, ki ima malo čez 40 kg. 4. Lahko ga pereš v stroju, mislim, da na 40 °C. 5. Na začetku seveda obrnjeno k sebi, začela sem ga pa uporabljat tam nekje pri 3 mesecih. Če bi še enkrat kupovala, bi kupila takega, ki ima bolj podprt hrbet, ker pri tem nosiš vso težo na ramenih, in pa takega, ki ga lahko nosiš tudi v ležečem položaju.
|
|
|
|
RE: Kengurujček BabyBjörn Baby Carrier 4.1.2009 23:03:50
|
|
|
|
frutka_
|
Evi moj prejšnji kengurujček je imel opcijo ležečega položaja pa mi sploh ni sedla. Otroku nogice bingljajo dol. Za glavico ni prostora. BB ima fajn nastavitev po kilah. In manjši je otrok, tesneje k sebi imaš privitega in ne potrebuje nobene dodatne opore. Tudi glavico lahko nastaviš. Pri jemanju ven jaz odpnem najprej gronji, srednji in nato haklček med nogami. Otroka držim z drugo roko in se rahlo naslonim nazaj. Pol pa odpnem še drugo stran in ga dam ven. Menio je ćisto izi. Je pa res da ga uporabljam zelo veliko in sem se čisto zverzirala.
|
|
|
|
RE: Kengurujček BabyBjörn Baby Carrier 5.1.2009 18:30:34
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka Dober dan. Zanima me mnenje uporabnic o kengurujčku BabyBjörn Baby Carrier. 1. Je enostaven za uporabo? da 2. Je otroka enostavno dati vanj? Se da otroka "odpeti" dol, ne da bi ga dajali ven iz kengurujčka? da, samo odpneš in ga lahko odložiš v posteljo (če spi) 3. Je primeren za bolj drobne osebe? Pri prvem smo imeli enega starega sposojenega in se ni dal dobro oprtati, tako da sem imela vse štrike za vratom, pa nekje pri kolenih. da, se regulira o kilaži 4. Je enostaven za vzdrževanje, pranje? da, pere se v pralnem stroju 5. Ste imele otroka obrnjenega tudi k sebi na začetku? Kdaj ste ga začele uporabljati? seveda, še sedaj si ga obrnem k sebi, ko je na tem, da bo zaspal. Prvič je bil v BB star 20t. Drugače pa je od 3 kg naprej. Lepo se regulira, da si lahko naštimaš... Hvala! Prosim! Pa še nekaj je pomembno, kar je dobro vedeti - križ ti pri BB ne trpi, ker so naramnice res ojačane! Kar na začetku morda ne igra takšne vloge, ko pa ima dete blizu 10 kil pa... verjemi!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.