Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prepogosto odvajanje po Aptamilu Comformilu 2.1.2009 10:56:57
|
|
|
|
Jullija
|
Svoji 6-tedenski sem zaradi krčev predvčeraj zamenjala mleko, in sicer ji sedaj dajem Aptamil Comformil (kupljen v Avstriji). Sedaj pa mi je začela kakati po vsakem obroku, pokakana je vsaka plenica in to me sedaj skrbi. Najprej sem mislila, da ima drisko, zdaj pa več nisem sigurna, je sicer tekoče, vmes tako sesirjeno, vmes tekoče. Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim. Drugače se mi zdi, da je glede krčev že zdaj po dveh dneh boljše, joče se manj, tudi ko kaka, se več ne joče, prej pa se je vedno. Naj še malo počakam in ji še naprej dajem to mleko, čeprav tako pogosto kaka? Ne vem, če je to narobe, da tako pogosto, ali ne? Je pa ta Aptamil proti krčem, proti spahovanju in proti zaprtju. Zgleda, da ima na mojo tako velik učinek glede prebave.
|
|
|
|
RE: Prepogosto odvajanje po Aptamilu Comformilu 2.1.2009 13:36:11
|
|
|
|
Mišni
|
Men je na to, da se to lahko zgodi, opozorila prijateljica, ki so ji povedale prijateljice ... v glavnem gre to od ene do druge. Zato mi je svetovala, naj mešam z navadnim Aptamilom pol : pol, tako je ona delala. Potem sem jaz tudi tako počela in je bilo prav super. Nekatere imajo pomsileke ob mešanju dveh mlekov, zato so klicale proizvajalca oz. uvozinika, pa so jim rekli, da mleko od istega proizvajalca lahko mešaš. Poskusi, pri nas se je super obneslo.
|
|
RE: Prepogosto odvajanje po Aptamilu Comformilu 2.1.2009 13:43:52
|
|
|
|
botrca
|
Poskusi prvo naredit tako kot ti je rekla Mišni. Počakaj par dni saj ne bo od včeraj na jutri vse ok, taki mali še nimajo urejeno prebavo in zato pride do takih posledic ko mešaš hrano oz. menjaš. Lahko se zgodi da ti bo tudi po 14 dni tako kakal. Počakaj, pa nič panike.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?