|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 10:29:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kontaktne lece med porodom?...
2.1.2009 10:30:52   
Anonimen
Pred obema porodoma sem jih dala venuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2009 10:32:34   
Anonimen
hej. kolikor je meni znano oziroma sem prebrala, jih moreš dat obvezno ven, mislim pa da zaradi opazovanja. prav tako ne smeš bit kasneje naličena.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2009 10:42:44   
janja 27
jaz sem jih imela pri obeh porodih noter in ni bilo oz. je nič narobe user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2009 11:23:45   
BAMBINA_
Po moje leč med porodom ni priporočljivo imeti zaradi primera, če bi bil potreben hiter in nujen operativen poseg, pred katerim je kontaktne leče potrebno odstraniti.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2009 11:25:56   
ZvezdicaZaspanka
Jaz sem jih vzela ven v porodni dobi, ker mi je tako rekla babica. Pa glede na to, da em rojevala dvojčka in da je obstajala možnost zaključka pooda s carskim, sem jih raje vzela ven. Ampak, če pogledam za nazaj, bi jih pa komot mela ves čas poroda.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2009 11:26:37   
2ursae
jaz sem imela kar očala. Sicer me leče ne motijo, si pa nepredstavljam rojevat z njimi user posted image ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2009 12:25:55   
AnciM
Jaz sem jih imela noter in me niso nič motile. Bolj bi me motila očala, ko se ne bi mogla uležat normalno na bok in počivat med popadki. Sem pa prevelik firbec, da bi bila brez vsega in bi rojevala v megli.

Če bi slučajno prišlo do carskega, bi mi pa verjetno dol pobrali tudi prstane in me vprašali ali imam leče. Koliko pa traja, da jih ven vzamemo?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2009 12:29:02   
vesela veselka
jaz sem pa slišala, da je med porodom dobro imeti čim več zaprte oči, zato bom sama raje imela očala, ki pa jih bom dala dol, ko pa bo potrebno, mi jih bo že mož dal, ker bo ob meni. Čeprav bi tudi raje imela leče, nimaš na skrbi očal, ampak zaradi pritiska je morda res boljše da jih nimaš gor. Kaj pa vem, ne morem povedti iz izkušenj ....

Neposredna povezava do sporočila: 9
2.1.2009 12:56:45   
AnciM
Oči moraš imeti zaprte med samim iztisom, ki traja bore malo v primerjavi s preostalim delom, ki lahko traja tudi en dan.

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.1.2009 13:15:01   
Mišni
Jaz sem jih dala ven. Kaj pa vem, naprezaš se, pot ti teče ... ma meni bi bilo zoprno še na to mislit, da mi ni leča kam zlezla, ali da bi imela od potu umazane in ne bi videla dobro ali kaj takega.

Imela sem očala, pa še za ta so mi skozi "težie", če mi jih dajo dol. Potem so že kar ena drugi odgovarjale, da ne, da me je že ena vprašala in naj me pustijo z očali (ker sem jih že pošteno grdo gledala). Ker je pa res smotano, da nič ne vidiš okoli sebe. Potem si še bolj nebogljen.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2009 13:34:04   
Jelcy
Sploh ni res, da jih moras dat ven! Jaz jih skozi nosim od jutra do vecera. Ko sem prisla rodit, sem babici omenila da jih imam in ce jih moram dat ven...pa me je samo cudno pogledala...in sem rojevala z njimi normalno in ker se je to dogajalo ponoci, rodila pa sem zjutraj...sem jih imela se cel naslednji dan not...pa ni bilo nobenega problema. Me pa lece niso nikoli motile, ce bi me-jih nebi nosila!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.1.2009 14:17:09   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy
Me pa lece niso nikoli motile, ce bi me-jih nebi nosila!

Ma O.K., porod vseeno čisto vsakdanja stvar in te znajo samo takrat motiti, drugače pa ne. Misliš. da to ni mogoče?

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.1.2009 21:47:22   
Jelcy
Sej sem povedala, da me niti med porodom niso motile...sem tudi jaz slisala da jih ne smes imet med porodom, pa sem jih vseeno imela ker mi je babica ki me je sprejela rekla da jih lahko imam in niti pomislila nisem na njih.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.1.2009 21:56:55   
rija
med porodom sem jih dala ven, vendar če zdaj pomislim, bi jih imela komot noter.

očal pa nisem mela gori, sem čudežno videla vse kristalno čistouser posted image  stvarno......pa sem sicer kratkovidna....

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?