tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** Jaz imam Finkovo že 10 let, meni je super, strokovna- kar je najbolj pomembno, pove če kaj ni ok in ne komplicira če je vse ok.... Čakanje- jap, to pa je druga zgodba...mislim, da se to ne bo spremenilo, sploh zato, ker ima večinoma same mlade pacientke in zato preveč nosečnic, čeprav pacientk verjetno še nima zadosti, ker še sprejema Zdaj v 2. nosečnosti imam preglede na 4-5t, prvi pregled sem imela šele v 10t....pa sej če je vse ok jih niti ne potrebuješ več, če je pa karkoli narobe lahko pa vedno prideš tudi vmes. Jaz je samo zaradi čakanja ne bom menjala, sem menjala osebnega zdravnika, ki je imel minus 5 minut čakalne dobe, pa je bil čist neoseben, prej si bil zunaj kot notri.... Se podpišem. Jaz jo imam že 5 let in mi zdaj vodi že drugo . Čakanje je res "pasje", ampak ko pridem k njej v ambulanto se mi pa posveti, odgovori na vsa vprašanja, tudi sestre so super, vglavnem nisi številka. Vsaj jaz nimam takega občutka. Sploh mi je bilo všeč, ko je zdaj v drugi , ko sem s sabo na morfologijo pripeljala 4-letnega sina tako lepo razlagala, da je bil moj sin čist navdušen, vglavnem jaz imam same pohvale. Čakanje je pač manjko sistema in preobremenjenosti, ne pa tega, da ne bi delale sestre oz. G osebno. Ko si notri vidš, da non stop delajo kot mravljice. Je pa tak boom nosečnic v zadnjih letih, da pač težko folgajo.