Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: novoletne zaobljube 2. 2.1.2009 11:03:54
|
|
|
|
dory
|
Zaobljube? jih ne delam...kar mam namen uresničit uresničim sproti...
|
|
|
|
RE: novoletne zaobljube 2. 2.1.2009 11:13:03
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Jih ne delam... Imam pa namen narediti v tem letu izpit za avto, poiskati službo. Ampak ni to neka zaobljuba, to je cilj, ki sem si ga zastavila, in bom tudi naredila tako.
|
|
RE: novoletne zaobljube 2. 2.1.2009 11:43:40
|
|
|
|
tanjusi
|
Ampak ni to neka zaobljuba, to je cilj, ki sem si ga zastavila, in bom tudi naredila tako. vsaka ti čast, zelo primeren izraz, saj mam tudi jaz cilje, zaobljube je brez veze delat.
|
|
RE: novoletne zaobljube 2. 2.1.2009 11:50:31
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Aja, joj.. še en cilj sem izpustila, nesramnica jaz. Da bi letos videla delfine v živo, in z njimi plavala.. to so pa moje sanje že od malega, letos pa upam, da jih uresničim.
|
|
RE: novoletne zaobljube 2. 2.1.2009 13:12:38
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dory Zaobljube? jih ne delam...kar mam namen uresničit uresničim sproti... Enako. Pa še kršim jih ne posledično.
|
Ime za oba spolaMorjeMorjeZanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?Meta (
10%)
Julija (
31%)
Mija (
20%)
Marko (
9%)
Filip (
19%)
Vasja (
11%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!