|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ruska fronta
1.1.2009 11:24:04   
Anonimen
Zmerno pokanje do polnoci, potem na eno uro full gas, ob enih pa se ena dinamitka user posted image . Sredi vasi bogu iza leđa. Ne vem, kako vam je bilo v strnjenih naseljih.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ruska fronta
1.1.2009 11:24:43   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Zmerno pokanje do polnoci, potem na eno uro full gas, ob enih pa se ena dinamitka user posted image . Sredi vasi bogu iza leđa. Ne vem, kako vam je bilo v strnjenih naseljih.

Podobno... Ampak naš froc je vse prespal. čeprav je sosed eno uro nažigal rakete direkt pod balkonom. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2009 11:26:25   
Anonimen
Tudi nasa je zaspala deset do polnoci, meni pa ni uspelo v desetih minutah in sem bila delezna predstave v celoti.

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2009 11:48:30   
Freycha
jaz ne razumem, da živimo v mladem naselju, kjer so sami mali froci kamorkoli pogledaš in potem se spomni sosed, ki ima tri letnega otroka (sosednji blok) nabijat take rakete, da se je vse treslo...... ja pa porka flek, a ne pomisliš na ostale, ki pa jim mogoče ni do take kanonade? No, mi ni bilo jasno, kako so imeli lahko tako žurko (ene 10. jih je bilo v garsioneri), potem sem pa ugotovila, da je malček kar lepo pokonci, pa še zunaj je šel gledat kanonado user posted image

je bilo pa vseeno letos boljše, ker ni bilo petard.  Sam meni grejo tudi te rakete malo na žolč.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2009 11:51:08   
caillou
Ja no, malo sem se predramila ob polnoči, drugače pa glede na prejšnja leta, je bil letošnji Silvester prav miren. 

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2009 12:09:17   
evi28
Jaz sem letos ugotovila, da mam kar alergijo na te k... petarde in rakete. Pa to je blo za pop.izdit! Res sem pomisla, da živim sred nekega kriznega žarišča al kej podobnega. V našem bloku 7 otročkov v starosti do 1 leta, zunaj pa urnebes.
Pa sem drugač zlo tolerantna, ampak to bi pa kar prepovedla.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.1.2009 12:11:34   
caillou
Naša otroka se kljub urnebesu vseh let, nista nikoli na silvesterski večer zbudila. Prvo leto mislim, da sem šla celo v sobico pogledat, če je tamala sploh še živa, k tud trznila ni.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.1.2009 12:24:20   
Gina
Pri nas ni bilo ruske fronte. user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2009 12:30:32   
Kerensa*

V Centru Ljubljane je bila kar iraška fronta, se mi zdi. Ampak ognjemet ob polnoči z Ljubljanskega gradu je bil pa full lep - mi ni žal, da sem 15 minut zmrzovala na -6 in fasala heksenšus v vrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2009 16:57:25   
Korina1
Z velikim veseljem bi rada slišala pokanje petard a ob polnoči pri nas sploh ni bilo čutiti da je Novo leto

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2009 21:50:02   
Anonimen
Prvič po dolgih letih sem novo leto prespala, ker ni nič pokalo in sem se zjutraj zbudila sveža kot šupak!

(odgovor članu Korina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.1.2009 22:19:47   
mayci
Prav v redu je bilo, čisto znosno. Od polnoči do pol enih so odpokali vse, kar so imeli, potem je bil pa mir, da smo šli lahko normalno spat!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.1.2009 22:24:55   
Anonimen
in sem se zjutraj zbudila sveža kot šupak!

Ma ze prvi dan novega leta moram preziveti v nevednosti, kaj je ta šupak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.1.2009 22:26:19   
Anonimen
No, šopek, valjda. A nisi ti kao nek stručnjak za srpskohrvacki?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.1.2009 22:28:38   
Anonimen

Ni šopek, ne, ker potem ona tvoja fora ni fora user posted image ?

Nisam, nisam, samo pricam dalamatinski. Nema šupka u Dalmaciji.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.1.2009 22:31:34   
Misek

Ni šopek, ne, ker potem ona tvoja fora ni fora user posted image ?

Nisam, nisam, samo pricam dalamatinski. Nema šupka u Dalmaciji.  

Nema supka ali ima analni otvor u dioklecijanovoj palaci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=j5FUz1x92Uk

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.1.2009 22:32:04   
Anonimen
Ti preveč filozofiraš na novega leta dan. V glavnem jaz sem se zbudila sveža kot šopek, kot lep, okinčan anusek. To je vse in tle ni nobene fore. Zastupiš ti ovo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.1.2009 22:36:27   
Anonimen
V glavnem jaz sem se zbudila sveža kot šopek, kot lep, okinčan anusek. To je vse in tle ni nobene fore. Zastupiš ti ovo?

Ne zastopim user posted image .
Sem ga nasla supka, v guglu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.1.2009 22:37:41   
Anonimen
Nema supka ali ima analni otvor u dioklecijanovoj palaci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=j5FUz1x92Uk

Sta ces, se zgodi i to. 

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
1.1.2009 23:15:56   
1ksantipa
Vse, ki mečejo rakete in petarde, bi kaznovala z najmanj 1000 euri. Banda frdamana! Ubogi naš pes je celo noč es prestrašen tulil!

Jaja, recesija, za kruh nimajo, za tako sranje pa valda da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?