Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 13:42:40
|
|
|
|
capka
|
Jaz sem v bolnišnici zelo malo krvavela,pa tudi kasneje nič sem, pa imela naslednjo menstruacijo kar precej močno.
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 13:46:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Krvavela sem 5 dni zmerno, 6. dan sem spet zakrvavela močneje (to so mi tudi napovedali, nekaj v zvezi s KT, ki sem jih jedla pred operacijo ). Potem pa še tri dni čisto malo. M sem dobila 32. dan, s tem, da je bila operacija 6. dan ciklusa. Prva M je bila normalna in neboleča. Kateri dan ciklusa pa si imela operacijo? Bi to že lahko bila M?
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 13:49:46
|
|
|
|
*lena*
|
ravno to me zanima. ker sem imela operacijo na 12 dan po prvim dnevu menstruacije. Redna menstruacija naj bi bila (ce nebi imela operacije) cez 4 dni. ali je lahko ze menstruacija ali je samo vmesna krvavitev? malo me je postalo strah...
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 16:30:24
|
|
|
|
capka
|
Če si med operacijo jemala stediril m oziroma potem,ko si prenehala z jemanjem po parih dneh nastopi krvavitev.Potem je verjetno to to.
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 17:02:55
|
|
|
|
sonček85
|
Pred operacijo sem jemala stediril M,krvavela zelo malo skoraj nič.Krvavela sem samo kak dan ,saj sem imela še zadnji daN M ko sem bila operirana ,potem sem pa naslednjo M dobila normalno kot bi jo morala na 28 dan lena:mislim pa da je bila to tovja normalna M glede na datum ,samo da ti je 4 dni pohitela
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 20:44:31
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 lena:mislim pa da je bila to tovja normalna M glede na datum ,samo da ti je 4 dni pohitela Se strinjam, kar brez skrbi v novo leto .
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 8.1.2009 12:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko vprašam kako se ta operacija imenuje? laparoskopija?
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 8.1.2009 13:00:07
|
|
|
|
ursa30
|
histeroskopija oz histeroskopska operacija
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 8.1.2009 14:06:21
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
no, vidim da je že urša odgovorila
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?