Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška84 A veste kaj vse se dobi za ta denar? Celo leto ste lahko v fitnesu, ali pa si ga ustvarite kar doma, ali pa pejte raje na počitnice za ta denar, na masažo, pa boste več naredile zase in za svojo dušo. Glej urška, bi ti pritrdila, če bi vsaki dan lepo doma sedela na kavču ali fotelju, se basala s čipsom in gledala reklame, kako naj se znebim te nadloge. Gre se za to, da sem precej športni tip -> 2 - 3 x tedensko tečem po kar nekaj km, vsaki dan zjutraj hitro hodim (pač na tak način peljem psa ven), doma imam takšne in drugačne naprave, od steperja, do lestvin za trebušnjake, lahko rečem, da kljub otroku imam lepo postavo za katero se trudim (ok, v fitnes ravno ne hodim, ker ima res redkokateri fitnes tako dobro ventilacijo, da ne vohaš potu drugih oseb in jaz sem na to strašno občutljiva). Z otrokom hodim 1x tedensko plavat, tako da mislim, da imam OK razpored in pač da starost prinese svoje (ja, pri 29letih si želim zgledati lepo in če za to dam 200 ali 300€, da zmanjšam vidni celulit oziroma pomarančno kožo, ker sem mnenja, da imam pomarančno kožo - to se mi dela od poroda dalje, in mogoče celulit v prvi fazi). Ne vem, kako se stopnje celulita tretirajo in zato tudi ne bom ravno 'pametna' na tem področju. Imam občutek, da kreme proti celulitu ne hasnejo ama ništa -> NIČ! ; oziroma vsaj pri meni ne, niti tiste res drage ne. Zato sem se pač odločila, da bom poizkusila s hypoxi terapijo. Menda deluje in zato tudi sprašujem tiste, ki so jo dale skozi, ali je to res ali ne. Ker ok, 200 ali 300€ res ni malo denarja, ni pa tudi toliko, da jih ne bi odštela za zadevo, če res deluje. Pa res ne bi rada poslušala nasvetov, kot spremeni prehrano, pij veliko vode, športaj, ker to delam vsaki dan, pijem v večini vodo in zeleni čaj, prehranjujem pa se tudi precej zdravo. Zato so še vedno dobrodošli takšni in drugačni predlogi, kaj dejansko pomaga - ali hypoxi ali kaj drugega (brez skrbi tudi na morje oziroma počitnice bomo šli, kljub temu ), imam pa še kar nekaj časa da se odločim ali da ali ne, ker sem se odločila, da bom dala to terapijo skozi aprila ali maja.