|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zadnji dan leta 08
30.12.2008 22:38:43   
bodoča
Čaka me zgodnje vstajanje, ko bojo še vsi v hiši sladko spančkali, šibam v službo, upam da mi bo do 15.00 hitro minilo, potem šibam domov, se bom malo igrala in cartala z malim, potem bom mami pomagala pri pospravljanju in pripravljanju večerje, malega skopat in spat, mi večerajt, malo bom poklicala user posted image , da vidim kako se ima, pol pa mislim, da me bo spanec vrgo.

Resnično nič posebnega.

mojeustvarjanje

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.12.2008 4:02:52   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: mamči
...kakšne imate načrte? Kaj boste počeli na zadnji dan tega leta?

Okrog 6:30 pridem iz službe domov in nekje do 7-ih zbudim svoje 3 moške. Jutranja kava, zajtrk in medtem pakiranje potovalke za Bertija, ki gre za čez praznike na Hrvaško. Okrog 8-ih grem od doma, k ginekologu (a nas ni kar nekaj, ki imamo danes zjutraj pregled? user posted image ), od tam pa k tašči, kjer bo že čakal moški del družine. Berti odide s taščo, Kamikaza gre v službo, jaz in Jan pa po opravkih, katerih je še malo morje (za moje pojme): najti moram cimetove čigumije (ker je vse v zvezi z Brooklyn-i padlo v vodo user posted image ) in cimetov čaj, prevzeti moram naročene kavne skodelice z imeni, vplačati moram igre na srečo za en teden vnaprej, na RTV moram nekoga dobiti na linijo, ker mi že 2x niso poslali položnice (jaz pa v jok, ker je ne morem plačati, ja user posted image ), oddati moram tri priporočena pisma, iti po dve potrdili, odnesti plašč v čistilnico in kavbojke k šivilji, da zamenja zadrgo, kupiti Janu nahrbtnik, ker je prejšnjega strgal, si narediti mesečno vozovnico za avtobus (ja, štrajkala bom s taksiji user posted image ), nekje vmes se moram ustaviti na kosilu (vsaj zaradi Jan-a, da mi ne pade dol od lakote - jaz bom tudi s kavo zadovoljna), ob 17:30 imam en "nujen" TV opravek, potem smo dogovorjeni za eno napol novoletno večerjo, ob 21-ih je novoletna zabava na Gornjem trgu in se dobim še s kolegico na pijači, potem pa končno domov, pred TV (program SLO 1 user posted image ) in lenarjenje do 23:30, ko gremo na Prešernov trg poslušat Jankovića in pogledat ognjemet. Ob 00:30 moram biti pa v postelji, ker moram najkasneje ob 4:30 vstat - ob 6-ih me čaka služba. Moški del družine bo pa najbrž spal.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.12.2008 8:11:19   
Pikapolonica_
Kdaj pa ti spiš, drugače?

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.12.2008 8:13:04   
Pikapolonica_
Evo, pri nas je tako, da sedaj sedim pred pcjem z veliko šalco kafeja. Moški del družine še spi, vključno z njegovimvisočanstvomvajmrjanskompsom. Pa pišem, kaj bi blo pametno kupit. ostalo po navdihuuser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.12.2008 10:09:09   
Volga
Sinoči sem že skuhala sarme, spekla biskvit za torto in šla k prijatlji na pir. Danes sem bila na hitro v štacuni, dokončala bom torto, samo da ddobim nasvet kako, upam, no, naredim francosko, grem za eno uro počivat, da bom fit, ko pridejo gostje. Danes bo pri nas pestro, ker ima mož še RD zraven, tako da si bodo podajali kljuko. No, popoldne pa pirček, dva, itd...do polnoči, pogledam ognjemet in se skidam v posteljo. 

Neposredna povezava do sporočila: 30
31.12.2008 12:55:37   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_
Kdaj pa ti spiš, drugače?

Ko imam čas. Ampak to je bolj redko. Zato pa spijem veliko kave in Red bull-a. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 31
31.12.2008 13:52:52   
Korina1
Isto kot vsaki drugi dan v letu

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.12.2008 13:55:22   
lelaval
Zjutraj na šihtu - moj tudi. Popoldne bom preživela doma v družbi z otročki. Mala bo itak zaspala še pred polnočjo, jaz pa bom z večjima 2 igrala monopoly ali scrable in pila pir zraven. Za večerjo bo biftek in krača, pa nekaj kislega in, če bo sreča, bo moj prvič po nevem kolikih letih doma pred polnočjo- kar pa močno dvomim, da bo. Opolnoči pa gremo ven gledat ognjemet. Tako, da nič posebnega - kolikor prej grem spat, toliko bolje, ker je najmlajša zjutraj hitro auf.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.12.2008 14:23:53   
muška
Ej kake plane imate vse! Jaz bluzim že cel dan - nič posebnega se ne dogaja. Z mamo sva ruknili en viski, z mlado tetico dva , zdaj čakam da pride husband domov, potem pa greva v šoping, ker je hladilnik ena velika luknja.
Za zvečer pa še vedno ne vem kaj bomo. Ali bomo doma, ali bomo klošarji in hodili od enega do drugega,... ne vem in mi je čisto vseeno.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.12.2008 14:33:23   
al1*
Jaz imam tudi danes en tak lenobni dan - dopoldan sem moža in otroke poslal malo na luft, zdaj lenarimo vsak na svojem koncu, zvečer se dobimo s prijatelji in to je to. 

lp

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.12.2008 16:34:13   
Zamima
samo biti z mojimi najlubšimi, skupaj z jedačo in pijačo, pa seveda sladkarijami user posted image user posted image , sem pa že kuhala pa pospravljala danes tolko o tem  user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?