Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nedrseča podlaga za kuh. elemente 30.12.2008 18:11:42
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Nazadnje so jo imeli v akciji - 0.99€ za 2 ali 4m, ne spomnem se več natančno, drugače je blizu 4€. V Ikei, pri nas še več. Splača se ti vzeti še organizatorje za kuhinjske elemente, pa za pribor, serviete, organizator smeti. Pa tista varovala, da ti otroci ne vsepovprek odpirajo elemente. No, jaz sem še vzela za kuhinjo v Ikei krožnike (tuto completo komplet ), šalčke za kavo, otroški pribor, otroški sevis, deske za rezat (tiste iz naravnega lesa, so lepe, estetske, ne pa to, kar pri nas prodajajo ), vse nože, vse kozarce, servietke, pogrinjke, gromozansko skledo za solato mešat, majhne sklede za solato, tiste zadevce za sol in poper, posode za makarone, za začimbe, rdeče cedilo ... a ti še naštevam? Pri nas v kuhinji je vse iz Ikee, razen kuhinje
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2008 18:27:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nedrseča podlaga za kuh. elemente 30.12.2008 23:14:13
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 ma, jz tud mislim, da se splaca - itak ne mores, da ne bi nabrala tolk, da se ti ze splaca! Ja, to je tisto, kar me skrbi
|
|
|
|
RE: Nedrseča podlaga za kuh. elemente 31.12.2008 8:35:59
|
|
|
|
Hope2
|
Kupila ravno včeraj, 5 evrov je stala. Ne splača
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?