Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Puranji pariški zrezki! 30.12.2008 10:26:50
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Spaniraš jih. Lahko dodaš corn flakes ali sezam, so tudi dobri. Ali so to dunajski, pa pariški brez drobtin? No, pač nekaj od tega
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 30.12.2008 10:27:52 >
_____________________________
Menda bomo zibali...drugič ;)
|
|
|
|
RE: Puranji pariški zrezki! 30.12.2008 10:29:28
|
|
|
|
Mišni
|
Enako kot svinjske.
_____________________________
Velika rit je velika stvar.
|
|
|
|
RE: Puranji pariški zrezki! 30.12.2008 10:31:21
|
|
|
|
MIAAA30
|
zanima me kako gre tisto moka, jajce,... in ali ponoviš?
|
|
|
|
RE: Puranji pariški zrezki! 30.12.2008 10:33:08
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ja, najprej zrezke potolčeš, posoliš, daš najprej v moko, potem v spenjeno jajce, nato v olje. Če hočeš še drobtine, potučkaš še tam not. Ampak predenj daš v olje.
_____________________________
Menda bomo zibali...drugič ;)
|
|
|
|
RE: Puranji pariški zrezki! 30.12.2008 10:41:48
|
|
|
|
MIAAA30
|
kaj to pomeni spenjeno jajce, to da ga samo razvrkljaš ali pa kako drugače?
|
|
|
|
RE: Puranji pariški zrezki! 30.12.2008 10:43:17
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Spenjeno jajce - vzameš jajce in jo ubiješ (ok tolkneš ob rob pulta, za boljše razumevanje), daš v posodo, dodaš sol, malenkost mleka, žvrkalo in žvrkaš, dokler ni spenjeno.
_____________________________
Menda bomo zibali...drugič ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?