|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puranji pariški zrezki!
30.12.2008 10:26:20   
MIAAA30
Pozdravljene,

dajte mi prosim povedat kako naj naredim puranje zrezke na pariški način?

Pa hitro prosim, ker moji bodo kmalu lačni.

lp
miaaa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puranji pariški zrezki!
30.12.2008 10:26:50   
Pikapolonica_
Spaniraš jih. Lahko dodaš corn flakes ali sezam, so tudi dobri.
Ali so to dunajski, pa pariški brez drobtin? No, pač nekaj od tega user posted image

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 30.12.2008 10:27:52 >


_____________________________

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Puranji pariški zrezki!
30.12.2008 10:29:28   
Mišni
Enako kot svinjske.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Puranji pariški zrezki!
30.12.2008 10:31:21   
MIAAA30
zanima me kako gre tisto moka, jajce,... in ali ponoviš?

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Puranji pariški zrezki!
30.12.2008 10:33:08   
Pikapolonica_
Ja, najprej zrezke potolčeš, posoliš, daš najprej v moko, potem v spenjeno jajce, nato v olje. Če hočeš še drobtine, potučkaš še tam not. Ampak predenj daš v olje.


_____________________________

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Puranji pariški zrezki!
30.12.2008 10:41:48   
MIAAA30
kaj to pomeni spenjeno jajce, to da ga samo razvrkljaš ali pa kako drugače?

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Puranji pariški zrezki!
30.12.2008 10:43:17   
Pikapolonica_
Spenjeno jajce - vzameš jajce in jo ubiješ (ok tolkneš ob rob pulta, za boljše razumevanje), daš v posodo, dodaš sol, malenkost mleka, žvrkalo in žvrkaš, dokler ni spenjeno.

_____________________________

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Puranji pariški zrezki!
30.12.2008 10:47:53   
MIAAA30
zdaj pa razumem, hvala za pojasnilo.

lep dan ti želim pikapolonica user posted image

lp

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?