ronja
|
Zastopijo se čisto ok, da se komot kaj zmenit, da pride en k drugemu iskat, če je treba, ni nobenega ljubosumja in oboji se vedno medsebojno zagovarjajo, če kdaj koga kaj "šimfava" . Smo že meli kako praznovanje skupaj, verjetno bo kasneje tega še več, ko bosta meli tamalidve rojstne dneve, ker tja verjetno pač povabiš vse, pa je fino, če se razumejo. ni pa, da bi glih hodili skup nekam ali se obiskovali kar tako. Moja mami je mela neke take ideje, pa ni bilo pravega navdušenja iz nobene strani . zaradi naju se seveda lahko sami dobivajo, kolikor jim paše, da bi imeli pa neka redna skupinska srečanja, pa se nama po pravici povedano, ne da. Že tako včasih komaj folgava... Kako pa gledate na to ,da npr.tašča ful prijateljuje s starši od svakove žene,z vašimi starši pa ne.Ali ste v tem primeru kaj užaljeni? Hehe, itak, ne govorim en mesec z njimi, če jih grejo obiskat! zezam se, ne vem, zakaj bi jim to zamerila, tudi če bi strašno prijatejlevali z njenimi starši. Saj so odrasli, si sami izbirajo prijatelje in zato, ker živim z njunim sinom, še ne pomeni, da se morata videvat z mojimi starši... Če se slučajno zelo ujamejo, super, če ne pa tudi prav. Glavno,d a se ne kregajo, ko so skup, ker to lahko pokvari kako praznovanje mojim otrokom.
|