|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rejništvo-kaj menite,izkušnje
8.4.2005 11:07:46   
Skorpija
Hja, ne sodi čisto sem, ampak vseeno. Jaz vedno bolj razmišljam o tem, da bi se vključila v mrežo rejniških družin. Sem se že malo pozanimala in dovolj je, da se prijavi en partner, naenkrat pa dobiš maksimalno 3 otroke v rejo. Včeraj sva se o tem pogovarjala z mojim dragim in on je zaenkrat še proti. Argumenti:

-dokler nimava svojih otrok, bova težko prebolevala odhod otroka, veliko težje kot potem

-on se svojih rejnikov tako rekoč ne spomni več

Razen tega pa sva oba za to zadevo čez par let, ko bova uredila preostale sobe v stanovanju in imela tudi svojo družino.

Jaz pa si nekako tega želim že sedaj, čeprav se popolnoma strinjam z mojim dragim, da bi bilo hudičevo težko - nobenih izkušenj nimava, otroci imajo za seboj ponavadi travme, ne sprejemajo te kar tako, potrebno je ogromno potrpljenja in velikokrat si prizadet...

Kaj menite ve? meni osebno se kar srce stopi, pa tudi zaboli me ob misli na to možnost, ki se mi zdi resnična pomoč takoj ko jo otrok rabi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.4.2005 11:20:27   
kofetek2010
tukaj imaš več o tem http://med.over.net/phorum/list.php?f=142 lp

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2005 11:24:44   
Anonimen
Ojla....
O tem je prav ta teden govoril članek v reviji Jana.
Tej stvari se moraš predat z srcem in dušo,ni lahka zadeva.Kot si že sama omenila,otroke,ki jih dobiš v rejo moraš obravnavat čisto drugače,kot lastne,ker so v ranem otroštvu že zaznamovani z travmami.
Je pa to lepa poteza.Res je hudo je vsakemu rejniku,ko ga rejenec zapušča,neka gospa je rekla..z vsakim otrokom,ki odhaja iz mijega doma,gre kos mojega srca.
Boš zmogla?
Če se čutiš sposobno,potem ne odlašaj...tam zunaj čakajo otroci lačni ljubezni,objemov,materinske roke na njihovih glavicah.Le daj dekle!

LP.Neva6

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2005 11:51:23   
Skorpija
Hvala za vzpodbudne besede Neva6. Kot sem napisala jaz se čutim pripravljeno na to, ampak seveda morava v to skupaj oba, moj fant pa ima še pomisleke in veliko se bova morala o tem še pogovarjat, da bova našla skupno pot.

Jaz sem tak tip, da take stvari dajejo zame življenju smisel, pa ne kot neka svetniška dejanja ali kakorkoli, ampak kot najbolj normalna reakcija na težave, ki se dogajajo v naši bližnji okolici in pri katerih lahko vsaj malo pomagamo. Pa tudi v meni kot ženski bi zapolnilo to tisto praznino, ki mi požira sedaj vso energijo in voljo...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2005 11:57:42   
Anonimen
Veš.če bi bila sedaj poleg tebe bi te objela,dober človek si...malo je takih ki si upajo tujemu otroku ponuditi dom in ljubezen.
Pusti tvijemu,da dodobra premisli,pogovarjajta se,kot sama praviš ima še premisleke.Za,,morata biti oba,drugače se ne bo obneslo.Pred vama ni nič kaj lahka pot.Vso srečo!

Neva6

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2005 12:35:40   
Gea1
Uh težka odločitev, ampak ti samo sebe in fanta najbolje poznaš in veš kaj čutiš. Morata pa biti za to oba 100 % prepričana in za.
Jaz sem človek, ki tega ne bi zmogel. Bi me preveč bolelo, ko bi morali oditi, pa tudi ne vem, če bi se lahko s travmami otrok spopadala.
Tudi posvojitvi nisem najbolj naklonjena, saj menim, da bi bil tisti otrok nadomestek za mojega lastnega, ki ga ne bi mogla imeti. In to ni fer.
Je pa seveda ro odvisno od človeka do človeka in noben odgovor ne bi bil pravi, zato je najbolje da se kar sama odločita za to in vse skupaj prej temeljito premislita.

Pozdravček! :kuza:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rejništvo-kaj menite,izkušnje
12.10.2006 10:19:37   
Anonimen
Res je, Za rejništvo se odločiti, ni lahko. Posvojite ali biološki otrok še nekako zapolni družino in daje garancijo, da otroci ostanejo. Pri reništvu pa z otroci pride v družino cel kup ljudi. Ne želim kogarkoli odvračati od tega dela, tudi sama sem rejnica, vendar pa je potrebno povdariti, da je rejništvo bolj kompleksna zadeva in je potrebno dosti več premisleka pred takšno odločitvijo. Zares je potrebno soglasje obeh partnerjev, spoznati in vedeti čim več rejnikov in rejniških družin (vsaka zgodba je drugačna), in vedeti veliko o samem rejništvu. Pa kar na delo! Že sama misel je začetek, pri meni se je prav tako začelo. Ko ugotoviš sam pri sebi da delaš dobro in vidiš otroka, da napreduje, se splača!  Veliko sreče!
Darjauser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?