Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 31.12.2008 6:32:54
|
|
|
|
kattix
|
Jst si pa tako želim, da čeprav nisem še noseča razmišljam kako mu bo povedala;))) hehe
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 31.12.2008 11:56:48
|
|
|
|
TomTaylor
|
Jz sem zvedela predvčerajšnjim, pa sem mu "povedala" tako, da sem v novoletno voščilnici prilepila sliko pozitivnega CB-ja, zraven napisala predvideni datum poroda in dopisala: "Srečno v 2009, Ati!". Voščilnico sem dala v kuverto in postavila pod smrekico, kako darilo od Dedka Mraza. Ko je odprl in prebral, najprej sploh ni vedel kaj to pomeni...Ko pa je dojel, me je pa vprašal: " A me zezaš?" Pa sem mu rekla: "Ja, itak, da te zezam...1. APRIL!!!" ... Ful je bil vesel
|
|
|
|
RE: kako povedati partnerju za nosečnost 31.12.2008 11:59:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ali pa če mu daš en kozarček lulanja in test zraven, pa naj ga naredi. Mogoče v kakšni restavraciji, da je presenečenje res popolno. Verjetno iz lastnih izkušenj to govoriš! Zakon ideja, res! Kaj bi jz dala za tolk domišljije! :-)))
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?