|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neokretna
8.4.2005 10:41:08   
vrendu
Samo toliko, da malo pojamram; moj PDP se bliža, jaz pa postajam čedalje bolj neokretna in napihnjena. Najhuje mi je to, da ne morem hitro hodit, sem pa navajena hitre hoje že od nekdaj. Ko grem na sprehod vedno lovim sapo, četudi ne hodim hitro. Pa vsako jutro telovadim in se trudim ostati fit, pa še vedno sem zadihana, že celo če se pripognem. Čeprav se poroda malo bojim, si ga zdaj če dalje bolj želim. Tkoooo rada bi že videla :duda:.
Ve tudi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   neokretna
8.4.2005 14:22:27   
Anonimen
To sploh ne pomeni, da nisi fit. V visoki nosečnosti je normalno, da nosečnica težko diha, ker je otrok tako velik. Ko se bo spustil nižje, boš pa spet lahko malo zahidala. No, kar se pa okretnosti tiče pa, kaj naj rečem, dokler ne boš rodila ni pomoči. :)-

Še malo. ;)

(odgovor članu vrendu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   neokretna
8.4.2005 16:28:35   
SU
He, he, he, ...:)- Ja, nekam znano... Sem imela eno bodobje okrog 34. tedna, ko sem ob najmanjšem naporu dihala kot ena 90-letna stara mama... Kaj čmo...Čari nosečnosti!:bravo: LP, Saša

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   neokretna
8.4.2005 19:16:39   
Naja31
Fit? Le kaj je to :zmeden: :)-
Jaz danes ze cel dan lezim in se komaj s kavca dvignem, ker me vse tako grozno boli. Upam, da je to vpliv vremena, ker sem ze dva dni kot cunja :)-

Ne sekiraj se! V primerjavi s tem kar te se caka do konca, je to macji kaselj :)-:)-:)-

Lp, Naja :nosecka: se 3 dni

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   neokretna
8.4.2005 21:31:16   
vrendu
Ja, Su, sem točno v 34. tednu in res s težavo diham. Si mela tudi ti ta problem, da si dihala še težje, ko si jedla? jaz kar ne morem grizti, požirati in loviti sape obenem, pa sploh ne jem hitro. In ko se najem diham še težje, najbrž zato, ker maternica pritiska na želodec. Ja, čari nosečnosti...Pa saj zdaj ni več tako daleč ta PDP. Bo že.

(odgovor članu vrendu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?