|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam v bolnišnico!!!!
29.12.2008 11:57:37   
barbi__ka
Hej, sem v 11 tednu nosečnosti in sem dobila manjše rdeče pikice po celem trebuhu. Malo me skrbi zato sem žela da danes odhitim v bolnišnico. Kam ste v primeru težav hodile v MB- bolnica. Prav v porodnišnico ali kam se lahko grem posvetovat?

Hvala punce *
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam v bolnišnico!!!!
29.12.2008 11:59:16   
tia12
Si se mazala z kako kremo po trebuščku?

(odgovor članu barbi__ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2008 12:07:07   
barbi__ka
ja mažem se z baby oil za dojenčke, ampak prej nisem nikoli dobila pikic, zdaj pa nevem ali res vpliva krema. Sem kar v skrbeh. Naj grem vprašat?

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2008 12:09:46   
blazka
Zakaj pa ne bi šla najprej k splošnem zdravniku?

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2008 12:09:57   
Čebel@
verjetno je kakšna alergija,če pa te skrbi pa le pokliči g da boš mirna......lepo nosečnostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2008 12:11:02   
tia12
Nekje sem prebrala, da se pikice pojavijo od raznih krem....sam nevem, če bi baby oil lahk škodu...ker je čist nežen,
pokliči svojo ginekologinjo pa ji povej kaj se dogaja, potem pa ti bo ze ona svetovala ali se prideš pokazat ali ne.....

Pa ne sekiraj se preveč....to ni nič takega, verjetn kaka alergija al pa kaj....
Pa drugače si vredu?

Velik user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2008 12:11:18   
barbi__ka
Srbi me ne, danes pa moja ginekologinja ne dela. Kaj si mislila k splošnemu osebnemu da bi šla vprašat? Nevem ne! Kam v bolnico pa ste šle če je blo kaj narobe? Komu?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2008 12:11:25   
Lunca1
jaz bi šla ali k osebnemu zdravniku ali izbranemu ginekologu

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2008 12:12:46   
barbi__ka
Drugače pa sem 0k. Brez težav in bolečin. Kot da sploh nisem noseča. Res imam zaenkrat nosečnost brez problemov, moti pa me seveda zdaj to!

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2008 12:13:19   
Čebel@
v ZD imajo dežurne zdravnike tko da lahko pokličeš......jaz sicer nisem iz MB ampak ko je kaj takega da me skrbi pokličem,ko pa nisem user posted image  čutila sem šla pa v porodnišnico........pokliči v ZD-moj nasvet

Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2008 12:16:49   
Shuka
Kaj pa, če bi se ornk stuširala in pustila kožo da malce diha, ker če te nič ne srbi in nimaš vročine, je možno, da si tako reagirala na to olje. Če se ne bi umirilo pa jutri pokliči svojo zdravnico in ji to povej. Lahko, da je kaka alergija, kar pa mislim, da ni nič hudega.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2008 12:19:22   
barbi__ka
Hvala, bom se pri osebnemu oglasila in vprašala, upam, da bo vedela kaj glede tega. Še vseeno sem bolj prepričana če me ginekolog pregleda in poda mnenje kot osebni zdravnik. Nevem nekaj bo treba. Res pa je da za vsako stvar paničarim in me je strah. Bom probala zrihtat.

Hvala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2008 13:29:01   
Anonimen
Ginekolog nima tukaj kaj naredit. Ti pejt do osebnega zdravnika, pa nehaj se losat z vsemi mogočimi žavbami.

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?