|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v jajčnikih... oz. hoja na wc!
8.4.2005 9:46:22   
roberta

ojla,
ker mi tale hoja na wc počasi že malo preseda, me zanima kdaj ste ve nehale na wc hodit? - tu mislim to, da se je pač nekoliko umirilo glede na prve tri mesece, ko je to normalno... jaz sem sedaj v 17. tednu, pa imam občutek, da še vedno hodim zelo pogosto na wc (potem pa čisto malo ven priteče! huh...) . zlasti ponoči - če ne spim ravno najbolje grem tudi po trikrat... poleg tega, pa imam po izpraznitvi mehurja kako minuto še boleč občutek v jajčnikih, ki pa potem mine... (sicer je bilo do sedaj na vseh ginekoloških pregledih vse ok). a se vam dogaja podobno ali pa je samo mene mati narava nekoliko po svoje poštimala :)

pa lep dan vam želim,
roberta
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.4.2005 9:47:35   
Grascakinja
V 27t še vedno ista pesem...lulat, lulat, lulat... pomoje se nikol ne neha....
glede jajčnikov pa ne vem...

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2005 9:51:55   
Čiračara
Ah tudi jaz sem v 17 tednu, pa še vedno 54546krat na dan na wc.Tud ponoči grem najmanj enkrat...
Levi jajčnik me pa zaboli od vsakem kašljanju, kihanju....

LP

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2005 10:18:08   
CIPRESA
Roberta ravno danes sem pojamrala isto na forumu prvič noseča pod JULIJKE.
Danes zjutraj me je ful tiščalo na WC, po izpraznitvi mehurja, pa ful ostra in pekoča bolečina da sem komaj prilezla nazaj do postle. Po ene 3-5 min pa spet vse O.K. kot da ne bi bilo nič. To se mi je zdaj naredilo že drugič - prvič je bilo isto. Kaj je to nevem mislim pa da ni nič hudega, ker drugače bi me še bolelo.
Zraven me pa bolijo še sramne kosti in to že na otip, če predolgo sedim ali hodim.

LP CIPRESA

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2005 16:07:11   
roberta

ja bomo pa se naprej redni obiskovalci wc-ja :)

cipresa...za bolečine pa ja, verjetno so pri nekaterih bolj izražene kot pri drugih... ker tudi jaz ne mislim, da bi moralo biti to kaj hudo narobe. bi potem že kak test to pokazal na pregledih ne?! no pa dobro, da je vse skupaj bolj nadležno kot pa zares nekaj grozno bolečega... za sramne kosti da te boljo - to mi pa ni več preveč simpatično. bi še ne rekla, če bi bilo to le ob sedenju (da pač se izvaja nek pritisk na njih), ampak da te bolijo tudi če stojiš... hmm... kaj pa pravi ginekologinja?!

roberta

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2005 17:10:47   
Amoss
Joj to lulanje.Tudi meni že malo preseda, verjami v zadnjem trimeečju ti bo pa še bolj.Jaz se polulam, vstanem iz školjke in me spet lulat, tako se lepo vsedem nazaj in spet lulam!!!!:)-
Bolečine v jajčnikih imam tudi jaz že skozi, tako da so mislili da imam uroinfekt, pa so bili vsi testi o.k., tak da je to normalno.:bravo:
Sicer pa mene tudi zadnji teden hudo boli sramna kost pa mi ni najbolj jasno zakaj in če je to tudi normalno???:zmeden:

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2005 19:30:38   
CIPRESA
Ja to naj bi bilo zaradi širjenja maternice ali karkoli že tam spodaj. Ginekologinja me vedno ful pregleda, ker sem v prvih tednih krvavela, pa me sedaj vedno tudi vaginalno pregleda pa ni nikoli še nič rekla da bi bilo narobe - je vse O.K. do sedaj.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2005 19:47:30   
Amoss
No mene tudi vedno vaginalno pregleda, pa tebe cipresa to že dolgo boli, mene komaj par dni, prej me pa ni,...

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2005 19:58:36   
CIPRESA
Mene to boli že od kakšnega 12t naprej pa ne vsak dan tko na teden 1X včasih pa kak teden tudi ne. No danes zjutraj pa me je kar zlo bolelo ko sem prišla iz WC in spraznila mehur. Po 5 min je bilo vse vredu in je bolelo še malo.

Zaenkrat še ne delam panike, če pa bo te bolečine spremljalo še kakšno otrdevanje in krči pa bom takoj šla k ginekologinji.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2005 20:01:38   
Amoss
Cipresa če lahko vprašam koliko pa si noseča?
Ker jaz sem v 33 t, pa ne vem ali je to normalno ali se medenične kosti širijo in pripravljajo na porod.
(mislim da se medenične kosti širijo):ups:

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2005 14:53:56   
CIPRESA
Jaz sem v 25t nosečnosti, so se pa te bolečine začele že ful prej. Tam okrog 11t naprej me bolijo te kosti odvisno od dneva.

Mislim da bi moja G že kaj rekla če bi bilo kaj narobe, ker sem bila že od takrat na kar velikih pregledih.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?