|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cudni gibi - prosim pomagajte!
28.12.2008 16:16:37   
vesela veselka
zanima me, ali katera to dozivlja? Meni se ze 4 dni zaporedoma vsak dan dogaja, da cutim nekaksne cudne gibe otroka - vsako sekundo (kot urin kazalec) cutim nekaksne majhne brcef ali udarce, ne vem kako bi imenovala. Traja nekaj casa, potem pa se umiri, patem pa spet cutin normalno - razlicni gibi razlicne jakosti in pozicije (ce lahko tako recem).

Bojim se, da to nakazuje na kaksno napako pri otroku. Sicer sem dala ze nuhalno svetlino in morfologijo skozi in je takrat pokazalo vse ok. Sem pa v 35. tednu nosecnosti.

Zelo vesela bom vasih odgovorov, ki me bodo pomirili. Zaskrbljena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cudni gibi - prosim pomagajte!
28.12.2008 16:24:03   
Anonimen
lahko, da gre za kolcanje

Moj otrok je full pogosto kolcal, (več krat na dan) v zadnjih tednih nosečnosti.

(odgovor članu vesela veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2008 16:25:08   
Anonimen
zdravo.
lahko mal bolj obrazložiš kak misliš to čudni gibi?
moja mala pa tako ropata noter,pa rine svoje okončine vsepovsot.sem v 31 tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2008 16:25:52   
Anonimen
ja pa kolca se ji tut ful velikrat na dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2008 16:33:59   
vesela veselka
hvala za odgovor. Naj bolj podrobno razlozim, pa upam res, da je kolcanje.

Je ze v glavicni legi, ampak to cutim tam kjer bi po neki logiki lahko imela nogico. Pod desno dojko priblizno cutim vsako sekundo, ampak res, po prav taksnem ritmu, kot da bi srce bilo cutim nekaksne ''udarce''.

Ste sigurne da je to kolcanje? Upam, da imaste prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2008 17:05:38   
Anonimen
moja mala se pa verjetno še ni obrnala, ker jaz kolcanje čutim pod popkom, kr dost nizko. drugače pa včasih čutim tut na desni strani pod rebrami kr ornk brce, tak da sploh ne vem kake akrobacije počne. in se mi niti ne sanja kak bi lahk ležala. če ti otroka čutiš in če je blo do zdej vse vredi ne skrbet.

Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2008 17:28:13   
naia
vesela veselka, čutiš to kot utrip? če čutiš v nekem ritmu, je to kolcanje...kot utrip srca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2008 17:52:22   
vesela veselka
ja naia, tocno tako cutim. Uhhhh, ste me pa pomirile, res. Hvala vsem se 1x!!!!

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2008 21:58:40   
felix7
a bi to lahko opisala tudi kot nekakšno tresenje ali pa cepetanje? jaz svojega user posted image  na ta način čutim že nekaj tednov, na vsake toliko se to ponovi, sem pa v 28. tednu in do sedaj G ni nič nenavadnega opazila. Verjetno je res kolcanje, sicer vmes tudi konkretno brca in dela akrobacije. Jaz si zaenkrat s tem nisem delala skrbi, menim, da si jih tudi ti ne rabiš.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2008 22:05:26   
yania
Kolcanje 100 procentno...moj user posted image  to počne tudi 6x na dan....kolca nekje na 1 sek.in pol, stalno v enakem ritmu, 5 do 10 minut....tudi prvorojenka je počela enako, sam manjkrat, ta pa je pravi požeruhec....ob kolcanju je ponacadi pri miru, se pa parkrat tudi pošteno jezno zbrca,,,mislim da mu ni to prav nič všeč...je pa že glavca spodaj, in čutim ta utrip pod popkom...moj user posted image  da na moj trebuh glavo in posluša...pravi da se prav sliši revčka hk.....hk......hk....

Nič bat, s tem se tvoj user posted image   pripravlja na dihanje izven trebuščka,,,to sem nekje prebrala....

lepo nosečnost še do konca....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2008 23:47:33   
vesela veselka
hvala tudi zadnjima dvema za odgovor. Vec vas to potrdi, bolj mirna sem. Sem lezala ko se je to zacelo in sem misla, da ji ne pase ta polozaj, ona pa ni in ni nehala :)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?