|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenček v hotelu
8.4.2005 9:09:22   
BONI*
Hojla!
Spet ena dopustniška tema. Pa ne bit hude, ker jih je že toliko;)
Jaz se ubadam z enim vprašanjem. Recimo, da bi se mi odločili iti na morje v apart hotel na Pag, ki je v vseh pogledih super (je čisto ob vodi, plaža je super, klimatizirano), problem pa se pojavi pri prehrani za dojenčka- naš Luka bo takrat star dobrih 8 mesecev. Ker gre za pol penzion (zajtrk, 3 meniji za večerjo), ne vem, kako bi uredili prehrano za Luko. Trenutno se samo dojiva, ker bo 4 mesece dopolnil šele 12.4., tako da si za enkrat sploh še ne predstavljam, kako bo hranjenje z drugo hrano sploh zgledalo pri nas.
Zanimajo me vaše izkušnje z hoteli. Ali naj bi vseeno raje iskala kakšen apartma-privat nastanitev ali pa bungalove. A kaj, ko ne najdem nič tako blizu morja in dobre plaže:(

Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dojenček v hotelu
8.4.2005 9:15:01   
Bejba
Po moje pri tako majhnem še ne bo problema, posebej če bo rad jedel tudi frutke. Za tisti teden ali dva bo pač bolj na kupljeni hrani, ne doma pripravljeni, pa bo ravno tako v redu. Sadje pa mu še vedno lahko pripraviš sama v sobi. Pa tudi kakšne riževe kašice, Frukzwerge. Mi gremo tudi v kompleks, ki spada k hotelu (hišice oz. bungalovi) brez kuhinje, pa bomo s seboj vzeli škorenjček, da pogrejemo vodo ali mleko in tako lahko hitro pripraviš kakšen obrok.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dojenček v hotelu
8.4.2005 9:18:24   
BONI*
Kaj je to škorenjček?:zmeden:

Jaz sem razmišljala, da bi nabavili tisto kuhalno ploščo na elektriko in da bi ene dva piskrška sabo vzeli:zmeden2:

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dojenček v hotelu
8.4.2005 9:18:39   
NinKa
Jaz ti lahko povem kako je blo pri nas...lani...:duda: je bil malo manj kot 7 mesecev, pa smo probali v hotel z polpenzionom in klimo, hladilnik smo najeli.

S seboj sem vzela kuhalnik za vodo, mikser,čokolinote in adaptirano mleko (ker se nisva dojila), zacel je papat gosto hrano. Na morju sem mu kupila še Hippe in problem je bil rešen.

Zjutraj je bil z nama na zajtrku, pa je malo kruha glodal. Potem je dobil mleko. Smo sli na plazo, tam je popapal sadje (Hipp) in čaje. Opoldan je dobil juhico (nažalost res instant, ampak tistih par dni je blo ok, al pa Hipp zelenjavo). Popoldan je papcal jogurt in sadnje, ki smo ga od zajtrka odnesli.

Zvečer je pa pri večerji zopet kaj probaval, dobil v sobi svoj čokolino ter šel spat. Midva sva pa šla na teraso in malo uživala.

Pomembno se mi je zdelo imeti s seboj babyphone.

Drugace pa ni blo problemov, zato bomo letos "vajo" ponovili!!!

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dojenček v hotelu
8.4.2005 9:20:38   
NinKa
Boni

kuhalnik za vodo je čisto dovolj. Pa še kavo si lahko skuhaš, ker mene ubija hrvaška Frank kava. Barcafee je zakon...

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dojenček v hotelu
8.4.2005 9:25:31   
Bejba
Škorenjček je grelnik za flaške in frutke v obliki škorenjčka. Lahko pa si v njem pogreješ tudi samo vodo. Je fajn zadeva, pa še majhna za sabo vzet.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dojenček v hotelu
8.4.2005 9:43:12   
Natas@
Tudi sama se tega mnenja, da tisti teden in 8 mesecev star otrok zdrži tudi brez tvojega kuhanja. Kot veš gremo tudi mi tja. V sobi je v ceno vštet tudi že hladilnik, mi bomo pa s sabo po vsej verjetnosti vzeli tudi mikrovalovko in si potem v sobi kaj pogreli oz. skuhali, drugače bo pa jedel zajtrk in večerjo pri nama (kar bo hotel), ostalo bomo pa že.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dojenček v hotelu
9.4.2005 16:38:12   
Sarina
Mi smo bili lani v hotelu s 7-mesečno hčerkico.
Nobenih problemov.
Zjutraj in zvečer je pojedla flaško (Hipp) - zraven smo imeli aparat za prekuhavanje vode. Za dopoldansko malico kako sadno kašico s keksom (smo imeli zraven mikser) ali kar frutek kašico, za popoldansko malico ponavadi kak frutolino ali kako drugo kašico, ki se pripravi z vodo. Za kosilo pa smo ji v sobi na kuhalniku skuhali njen meni - na tržnici sem kupila krompir, bučke, korenček, paradižnik ipd. - ji potem kuhano malo zmiksala v mikserju in se je fino napapcala.
Tako da z malim otrokom sploh ni nobenih problemov v hotelu kot pravijo eni, super je!!! Moraš se samo znat organizirat in znajdit. UŽIVAJTE!!!:morje:9nebesa:morje:9nebesa:morje:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dojenček v hotelu
9.4.2005 18:45:20   
BONI*
Smo že vplačali:bravo::bravo::bravo: Hanika, gre za Apart hotel Franev mestu Pag. Hotel je tik ob vodi, plaža zgleda OK, tudi senca je (drevesa). Upam, da bo OK. Upam, da bo septembra, ko planiramo iti, tudi vreme še OK.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dojenček v hotelu
10.4.2005 16:34:49   
BONI*
Hanika:

http://www.sunholidays.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=05020101&ID=518&Page=1

Mi gremo od 3-10.9. Luka bo takrat star 8m.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?