|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je normalno
28.12.2008 11:38:36   
Anonimen
da mojo pikico včasih čutim cel dan,včasih pa nič?samo parkrat?ponoči je včasih se cel čas gibala,sedaj pa mi se zdi da več spi...sem pa v 28tednu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je normalno
28.12.2008 11:43:53   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

da mojo pikico včasih čutim cel dan,včasih pa nič?samo parkrat?ponoči je včasih se cel čas gibala,sedaj pa mi se zdi da več spi...sem pa v 28tednu.

Mislm da je normalno ker se zdej počasi začenjajo tudi obdobja spanja.Naša frača je bla ista me je že skrbel pa je začela rogovilit in ko nisem mogla spat mi spet ni blo pravuser posted image

Če pa te začne dajat panika naredi kake trebušnjake ali pa primi trebuh in ga malo stresi pa boš vidla da bo pikica začela brckat.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2008 11:55:10   
Anonimen
ja ko stepem trebuh se zbudi..kaj čmo,je pač zaspanka.hvala za odgovor sem malo mirnejša..en čas je kot lenuh,drugič pa spet brca 100na uro

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2008 12:24:03   
čipka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja ko stepem trebuh se zbudi..kaj čmo,je pač zaspanka.hvala za odgovor sem malo mirnejša..en čas je kot lenuh,drugič pa spet brca 100na uro

ne smeš to delat. user posted image    Halo?  Če user posted image pač ne paše da brca-pač ne brca...bo že brcala, ko jo bo volja.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2008 12:50:24   
Marogica
Mislim, da ni čisto nič narobe...saj čez dan se je meni tudi zdelo, da moja dva nisem kaj preveč čutila, ko sem se pa "umirila", tam zvečer, pa se mi je zdelo, da ni bilo konca. Pravijo, da bi naj naštela vsaj 10 gibov na dan....če jih, potem ni nič narobe.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?