|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Paket z lupinico
8.4.2005 7:11:07   
Dari

Nisem se še odločila, kateri paket za novorojenčka naj vzamem. Sicer se mi še ne mudi, ampak rada bi vseeno vedela, kaj si mislite o paketu kjer je zraven lupinica za v avto? Tiste ki jo mogoče imate, napišite kaj.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Paket z lupinico
8.4.2005 7:58:10   
monka
Meni je prišlo vse prav! Sem bila zelo zadovoljna!

Lep pozdrav!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Paket z lupinico
8.4.2005 8:16:45   
lan
Jaz ti pa svetujem,da vzames raje denar!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Paket z lupinico
8.4.2005 8:35:15   
vrendu
Živijo!
Ravno včeraj sem dvignila paket B in moram reči, da so stvari v njemu kvalitetne in sem z njimi zadovoljna. Raje sem se odločila za paket, saj je njegova tržna vrednost večja od denarja, ki ga dobiš, če se odločiš, da paketa ne vzameš.
V B varianti je stol TRIP TRAP, ki je iz masivnega lesa in se da sedalo regulirati, tako da ga otrok lahko uporablja pozneje tudi kot mladinski stol. Tudo oblekce so vse iz bombaža (razen enega kompleta, ki je iz mešanice bombaža in pliša)in lepo izdelane, prav tako plenice in vse ostalo. Ne vem, meni se zdi to veliko bolj praktično, kot pa letati po trgovinah in nositi na kup vse, kar potrebuješ. Jasno, da moraš dokupiti še nekaj plenic in stvari za nego malčka, vseeno pa mislim, da ti paket to delo zelo olajša. Priporočam!
No, tako jaz. Kakšna se morda ne bi strainjala.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Paket z lupinico
8.4.2005 8:52:11   
Anonimen
Ja, po mojem paket tudi odtehta to letanje po trgovinah. Me pa zanima nekaj drugega. Ker še nisem videla, kakšna je lupinica iz paketa, bi pa najraje vzela prav ta paket z lupinico, imam eno mogoče čudno vprašanje. Ali je to lupinico moč uporabljati tudi kot ležalnik, ali si bom morala ležalnik posebej kupiti?

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Paket z lupinico
8.4.2005 9:14:31   
cmokec
Koliko denarja pa dobiš, če ne vzameš enega ood paketov?

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Paket z lupinico
8.4.2005 9:15:32   
Anonimen
57 tisoč

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Paket z lupinico
8.4.2005 9:27:19   
Lana_s
Moja svakinja je vzela paket z lupinico in je bila zadovoljna z njo. Zdaj jo imam že jaz doma, ampak bo še mogla počakat slaba dva meseca. Meni se zdi vredu, pa ful lepa je, rdeče modra.

LP

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Paket z lupinico
8.4.2005 9:31:20   
Anonimen
Lana, pa se lahko uporablja tudi kot ležalnik, da te npr. dete gleda iz mize, ko ti kuhaš, ali kaj podobnega? Ali je namenjena samo za v avto?

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Paket z lupinico
8.4.2005 9:32:52   
Dari

Tudi mene zanima, ja, če jo lahko upšorabljaš kot ležalnik - malčka preneseš iz avta in ga pustiš ležat kar v lupinici? Kako pa je z varnostjo - tisti testi varnosti?

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Paket z lupinico
8.4.2005 9:37:51   
Grascakinja
Lupinica (nobena) se ne sme uporabljati kot ležalnik, ker predolgo ležanje v njej ni dobro za bebikino hrbteničko - je pregloboka, dojenček preveč "sedi". To je za v avto pa v trgovino, mogoče kak kratek sprehod. Tako vsaj v šoli za starše pravijo.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Paket z lupinico
8.4.2005 9:45:26   
vrendu
Pred letom ali dvema ja bila neka afera okrog teh lupinic, češ da niso varne. V šoli za starše so nam zagotovili, da so zamenjali znamko in da so zdaj ti sedeži varni.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Paket z lupinico
8.4.2005 10:00:35   
cofka
Sama sem bila tudi navdusena nad tem paketom, potem pa sem si ogledala teste

mislim, da je varnost le pomembna.
Odloci se sama.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Paket z lupinico
8.4.2005 10:01:57   
cofka
Popravek:
http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=31

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Paket z lupinico
8.4.2005 10:23:33   
Mojca P.
Sedez, ki ni ustrezal standardom so maja zamenjali.
Mi smo se odlocili zanj in smo zadovoljni. Priporocam ga, ker novorojencka ne vozis prav pogosto okrog, lupinico pa itak kar hitro prerastejo. Naj bi bila do 9 kg oz. ko otrok sedi, pravzaprav jo imas nekje 6 mesecev v uporabi. Pac smiselno je preracunat, ce se ti splaca kupiti novo. Menim pa, da je za drugi sedez (9-18), ki je definitivno tudi dlje v uporabi in se v njem tudi otrok ze vozi na dolge in pogostejse voznje bolj pametno nameniti vec denarja.
V glavnem, ce se prvih nekaj mesecev ne boste veliko vozili-temu sedezu nic ne manjka.:rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Paket z lupinico
8.4.2005 10:29:03   
Anonimen
Mojca, to je pa tudi res. Definitivno se ne bomo dosti vozili s tako malo štručko. Bomo bolj koristili tisti avto na ročni pogon, hehe.

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Paket z lupinico
8.4.2005 10:40:23   
malika
kaj pa varnost po ADAC testu se da preverit; ker po moje te prva stvar!!!!

Mi smo vzeli prvič denar; če bi se odločala med paketi bi vzela tistega s trip trapom (B?).Prav tako bi vzela tega tudi zdaj, ampak imamo že vse tako da nesem spet denar.

Kaj se pa lupinic tiče; mi smo našo imeli v uporabi do skoraj 10 meseca(maxi cosi) in v bistvu smo bili tudi kar precej na cesti.

Drugače pa lupinice kot nadomestilo ležalnika ne priporočajo.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Paket z lupinico
8.4.2005 10:44:12   
Dari

Potem bom morala očitno kupit še ležalnik, al kako? Sploh ne vem, al je dojenček čez dan v košarici za spanje v vozičku, al kako ve to delate????

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Paket z lupinico
8.4.2005 10:55:41   
malika
Ležalnik ni nujen. Jaz ga pri prvem nisem imela, ker je čez dan spančkal kar na kavču-založila sem ga z blazinami ali deko.Lahko ti spi tudi v košari od vozička, saj boš videla kaj ti bo najbolje ustrezalo in tisto boš potem prakticirala , vsekakor je nabolje, da je podloga ravna in ne zvita tako kot v lupinici. Kolegica npr, daje svojo dojenčico čez dan spat kar v stajico, ker ji je zaradi večjega otroka to najbolj primerno.

če boš pa kupovala ležalnik, pa kupi kar rabljenega, ali pa čakaj na kakšno akcijo, ker so drugače kar dragi.Jaz sem ga zdaj za drugega kupila(v BC akcija 6.990), ampak kupila sem ga samo zato, ker imam že enega 15 mesečnika in ne vem kako bo gledal na bratca/sestrico, in mogoče bo treba dojenčka kam na hitro prenest ; drugače ga ne bi kupila

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?