|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poskok v rasti in spanje
27.12.2008 11:55:25   
vesna23
Moj malček je star 3 mesece in imamo verjetno (zopet) poskok v rasti. user posted image Sedaj pa poleg nenehnega dojenja tudi to, da se mi je ponoči začel zbujati na 2 uri, prej pa sva se zbudila le enkrat ali dvakrat. Pa še to, tudi ko se zbudi je zelo nemiren in ko ga po dojenju dam nazaj spat je spet nemiren, ampak potem zaspi. Ali je to spanje značilno za dojenčke user posted image ki so v poskoku rasti?

Hvala za vaše izkušnje in mnenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poskok v rasti in spanje
27.12.2008 13:38:33   
nynna
Moja je stara 3,5  in se je tudi začela zbujati na dve uri, dojiva se tudi več sem že kronično neprespana. Bom zelo vesela če bo imela kakšna kakšen nasvet.

(odgovor članu vesna23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2008 13:49:19   
nia5
Pri nas se je to začelo dogajati okrog 3 meseca in to tako da ne le da se je zbujala, ampak je bedela sredi noči po uro in več in se premetavala. Sem izločila lakoto, poskok v rasti, da ji je vroče, jo zebe.... Sedaj je stara že več kot 7 mesecev in se še skoz zbujamo ponoči, včasih bolj včasih manj, bili so zobeki vmes, zdaj se ponoči doji le še enkrat, včasih dvakrat, pije pa čaj. Jaz sem zaključila da se zbuja iz navade in ne zato da bi ji kaj manjkalo (spi namreč pri nama), tako da se poskušaj sprijaznit, jaz sem se zelo težko, vendar vem da bo tudi to enkrat minilo in bom lahko prespala celo noč, takrat bo pa žurka user posted image  

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2008 17:10:57   
botrca
Najin Jan je tudi imel obdobje nočnega zbujanja in hranjenja pa je minilo. Zdaj se edino včasih zbudi ampak kar hitro nazaj zaspi. Star je eno leto.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2008 19:07:01   
majči22
Tudi pri nas se je zbujala, no še vedno to počneuser posted image , sam malo manj kot je.
Pri nas je čisto odvisno od dneva. Jo pa tudi prime, da se ob 23 zbudi in je do 1 pokonci ter veselo vriska se smeje in mrmra.user posted image
Do ene 2mesecev je pa tudi naša spala zelo nemirno. V spanju je godrnala se pretegovala, no to je pa minilo.
Sedaj je stara 4,5meseca.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2008 22:59:50   
fitzgerald
IZVIRNO SPOROČILO: vesna23

Ali je to spanje značilno za dojenčke user posted image ki so v poskoku rasti?

Hvala za vaše izkušnje in mnenja

je, ja, samo poskok v rasti traja le par dni - pri nas je bilo to 3-4 dni. Če se pa to vleče več kok kak teden, se je pa morda trajno povečala potreba po hrani -ker je otrok še po hranjenju nemiren, bi jaz najprej (kot "panična" mama) pomislila, da se morda ne naje dovolj... če pa lepo še naprej pridobiva na teži je vse OK, sam se zna zgodit, da bo ta vzorec spanja ohranil dokler ne boste začeli s kako GH. No, saj najkasneje na posvetovalnici v 4. mesecu bo več jasno...pa vso srečo in upam, da je le poskok.

(odgovor članu vesna23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?