|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija po klomifenu
27.12.2008 11:01:00   
natasa82
Zivjo.
Že dlje časa prebiram vaše pogovore in sem se odločila da nekaj napišem. Tudi sama imam problem, ker nisem in nisem user posted image .
S fantom se trudiva že eno leto, pa ni nič. Tri mesece nazaj sem bila na hsg-ju in je bilo vse ok. Pa s fantom je tudi vse ok. Sedaj sem pa že drugi mesec jedla klomifen in delala teste za ovulacijo. Vendar meni ni pokazalo, da bi jo imela.

Zanima me kolki dan po nehanju jemanja ste imele ovulacijo? Jaz sem si začela delat teste 6 dan po nehanju jemanja klomifena in skos negativno.

Nić več mi ni jasno.

Lepo se imejte in hvala na sodelovanju, tašy.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 30.12.2008 12:37:45 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OVULACIJA PO KLOMIFENU
27.12.2008 11:06:30   
zarja1
Klomifen si jemala po 2 tabletki na dan od 5-9 dni po user posted image ...pa te ni G spremljal? Rast foliklov, debelina sluznice,......

Če ovolacija izostane so vzroki tako različni..od stresa, pri nama je bilo preveč foliklov, ki niso zrasli do željene velikosti,......Če je user posted image  redna oz. ciklusi potem so posledično tudi ovolacije ok, če pa so ciklusi en mesec krajši, pol daljši pa to nakazuje da ženska ne ovolira.

Horny Teddy

(odgovor članu natasa82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2008 11:07:46   
nusigogo
Živjo! Ovulacija naj bi nastopila nekje od petega do desetega dne po končanem jemanju Klomifena! Najpogosteje sedmi dan! Baje pa da so tudi izjeme in se ovulacija lahko pojavi tudi 14 dni po končanem jemanju Klomifena! Tako da ne še obupati! Drugače ti pa predlagam, da si pogledaš še rubriko Klomifenke, ker boš tam našla kar nekaj odgovorov!user posted image  

(odgovor članu natasa82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2008 11:07:57   
zarja1
test za ovolacijo sicer nisem nikol delala, so mi pa na podlagi jemanja klomifena delali IUI in to šele 17. dan cikla. Moj cikel traja 31 dni.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2008 11:12:37   
natasa82
Ne ginekolog me ne spremlja z ultrazvokom, čeprav sem tu prebrala, da bi me moral.
Jemala sem 1 tableto 5-9 dan, ovulacije pa ni bilo. Naj povem še to, da jaz sploh nimam  svoje menstruacije, če nebi jedla dabrostona (12-24 dan). Ko sem prenehala jemati kt, nisem več bila user posted image . Zadnji 2 leti jem tablete, da potem dobim user posted image . Tak da že to ni ok. Včasih je nisem imela po 4 mesece, sem sla k ginekologu sem dobila teblete in sem bla bolana.

Zdaj me je pa že malo strah, da bo hudo user posted image  postat.

Prosim, da v bodoče pišete z majhnimi tiskanimi črkami, ker velike pomenijo kričanje, so težje berljive in bo post v celoti brisan.

Lp, Bonnie

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 30.12.2008 12:41:30 >

(odgovor članu natasa82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2008 11:47:08   
zarja1
Nataša jaz bi na tvojem mestu obiskala eno izmed klinik za zdravljenje neplodnosti. Nimaš kaj izgubit...meni je moj G govoril leta naj se trudiva in trudiva..pa ni htelo ratat, sem pa šla v to ambulanto, so našli določene nepravilnosti in ravno zdaj na 24/12 sva zagledala čudežni user posted image user posted image . Verjemi tud ti boš srečka user posted image !!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu natasa82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2008 2:23:09   
little angel
progesteron so ti prekontrorilal?vsekakor ne morem vse ok, ce dobis M, samo takrat ko so ji sprozis...
upam da se cimprej porihtas in kmalu zagledas plus!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?