Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:25:54
|
|
|
|
Udb
|
Skrajni čas da spet nekaj o hrani rečemo! ;) JAz sem že iz malice!! Danes je bilo pa dobro - svaljki pa omakca pa solatka!! ;) ;) ;) Zdaj pa....še nekaj sladkega!! :torta: :)-
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:50:56
|
|
|
|
biba77
|
Jaz pa sem spila pol litra juice-a (:)-:)-:)-:)-)) in pojedla 3 banane. Pa na wcju sem bla. :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:53:52
|
|
|
|
emaa
|
Punce Urša76 je pa v bolnici, v nedeljo si je dvakrat zlomila in izpahnila gleženj, pa še Rok se ji ne javlja več, pacek
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:57:12
|
|
|
|
pupika
|
Ah boga Urša, naj hitro okreva. Škoda za Roka, pa tako dobra sta bila. Mogoče pa ima kakšno tako obdobje in rabi malo časa zase. :rozica::rozica:
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:58:03
|
|
|
|
emaa
|
upam, sem ji sms poslala, ko ji že maili ne hodijo več nikamor, pol pa zvem, da se je polomila, boga.
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 10:00:17
|
|
|
|
Udb
|
Joj, res!!!??? Boga revca!!! Jaz se pa jezim nanjo ker nič ne piše na mail!! ;) Se ji bom takoj opravičila preko SMS-ja!!
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 10:03:13
|
|
|
|
biba77
|
Pozdravite jo se v mojem imenu. res mi je zal za njeno nogo in Roka.
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 10:13:08
|
|
|
|
Udb
|
Ja, urša bo še mal v bolnci - ma kup železa v nogi. Nesreča res nikoli ne počiva!!:rozica:
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 10:28:27
|
|
|
|
buškica
|
Ojej, nesreča pa res ne počiva! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 12:28:28
|
|
|
|
Udb
|
šE MALO....še malo.....pa bo vikend!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- JAz ne morem več..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOMOV!
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 12:33:39
|
|
|
|
biba77
|
He, he,... taka sila je? Jaz pa sem pravkar spila kozarcek belega (nasa tajnica casti). Saj se samo dobri 2 urci, Udb! Malo "ponetaj" ta cas... :):)
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 12:46:19
|
|
|
|
Udb
|
Astra, sila je!!! Res! Sem že čisto nemirna!! Groza! Ta teden je bil hudo naporen, v službi so zoprni, pa še želim se zlekniti + kosilo!! ;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.