Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vezni element med pralnim in sušilnim str... 27.12.2008 10:10:56
|
|
|
|
2 Sraki
|
Lahko daš gumjaste pokrovčke za na nogice zgornjega stroja. Dobiš ša jih na servisu gorenje v črnučah (no malce ven iz črnuč).
|
|
|
|
RE: Vezni element med pralnim in sušilnim str... 27.12.2008 21:26:31
|
|
|
|
Lu
|
Midva sva doatno kupila kar nastavek. Saj se sušilc, malo premika. Bi pomojem dol padel, če ne bi imela nič spodaj.
|
|
RE: Vezni element med pralnim in sušilnim str... 27.12.2008 21:37:43
|
|
|
|
Gina
|
Dobijo se take nogice za pritrdit stvar, na katerih zelo stabilno stroj stoji. Vprašaj v prvem servisu v tvoji bližini.
|
|
|
|
RE: Vezni element med pralnim in sušilnim str... 27.12.2008 22:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem iskale te nogice pa obupala. Brezveze. Imam že dve leti samo lepo postavljenega na pralni stroj in to je to. Pa je samo s zadnje strani ob steni, so bli vsi pametni da bo skakal, pa nič ne skače . Pa tud nista iste znamke. Pralni gorenje, sušilc whirlpool.
|
|
|
|
RE: Vezni element med pralnim in sušilnim str... 28.12.2008 21:22:15
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Jaz sem iskale te nogice pa obupala. Brezveze. Imam že dve leti samo lepo postavljenega na pralni stroj in to je to. Pa je samo s zadnje strani ob steni, so bli vsi pametni da bo skakal, pa nič ne skače . Pa tud nista iste znamke. Pralni gorenje, sušilc whirlpool. V Logatcu Menard ima ta vmesni del, ker sem ga tam vzela tako pred leti za gorenje, kot tudi zdaj za hoover.
|
|
|
|
RE: Vezni element med pralnim in sušilnim str... 28.12.2008 21:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Jaz sem iskale te nogice pa obupala. Brezveze. Imam že dve leti samo lepo postavljenega na pralni stroj in to je to. Pa je samo s zadnje strani ob steni, so bli vsi pametni da bo skakal, pa nič ne skače . Pa tud nista iste znamke. Pralni gorenje, sušilc whirlpool. V Logatcu Menard ima ta vmesni del, ker sem ga tam vzela tako pred leti za gorenje, kot tudi zdaj za hoover. Hvala. Sam....se mi ne da stroja zdej prestavljat
|
|
|
|
RE: Vezni element med pralnim in sušilnim str... 9.1.2009 21:39:19
|
|
|
|
janca
|
Je šel dragi v Obija in dal odrezat belo polico pa še eno nogco, da je en vogal na nogi ostali trije so pa vpeti v steno. Tko da imam polico nad pralnim strojem in je šušilc gor. Pač ne zaupam nogcam pa čeprav praujo da so čist kul. Sem brez skrbi.
|
|
|
| Stran: [1] |
ivf123ninaV katerem poskusu vam je uspelo?v prvo (
64%)
v drugo (
12%)
v tretje (
8%)
v četrto (
3%)
v peto (
4%)
v šesto (
9%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!