Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hauck I'coo plasma 7 - info za voziček 28.1.2009 9:36:04
|
|
|
|
belami
|
Pozdravljena! icco Plasma 7 Ne vem, če je še aktualno ti pa lahko povem, da se kolesa super odnesejo, jaz sem bila vedno za velika kolesa in sem že prvič imela tudi Quinny Speedi, in drugič sem si ga spet kupila, čeprav je še zdaj ta stari pri hiši, pa zdaj samo tega uporabljamo, ker tam nisem imela vodoravnega položaja in ročaja sem si še tega umislila, ker je enostavno lažji za uporabljat nastavek se obrača v obe smeri, če mi otrok zaspi, lahko celo kašaro dvigneš in enostano odneseš domov, če ga nočeš zbudit. Hrbtišče se enostavno dviiguje in spušča, brez da greš na kolena pa da rabiš dve roki. Ko voziček skratka porivaš, sploh ne veš, da imaš kaj v roki. Kolesa pa se obnesejo tudi za slabši teren, kar prej nisem pričakovala. Veliko sreče z štruco, ki jo boš prevažala. p.s. Na bolhi sem zasledila, da se prodaja za 270 nov, v trgovini babycenter pa 480 Eur. lp Urša
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 10:52:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.