TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Uh, več kot leto dni stara tema, pa vendar... midva sva se sedaj odločila, da bo naš mali Maksim Ko sem brala imena po knjigici, sva ga kar preskočila, ampak tudi vsa ostala, nič nisva našla za fantka, sedaj pa sva bolj razmislila in je to to. Midva nimava rada zelo kratkih imen, + pa je da je tudi mednarodno ime, pa da kaj pomeni (največji), pa da je pravo ime, ne skovanka... Maks je tudi lepo, Maksimiljan predolgo, Maksim pa vseeno ni tako dolgo ime, da bi potrebovalo okrajšavo... sicer pa asociacija na sladoled ni slaba Mrvica, Gorki, Gaspari - noben vojni zločinec Sploh nisem prebrala odgovorov,niti pogledala datuma objave Se tretjic povem,meni je zelo vsec Sem pa tudi sama imela pomisleke glede daljsih imen,ze pri prvi.Nisem hotela okrajsav.Se trudim,da jih klicem s celim imenom,a vedno ne gre.Razen pri Safiji.Na sreco je okrajsava res tko,tko.Pri Marisi sem tudi z imenom oklevala,ker niti pod razno nisem hotela,da je nazadnje Meri...in,kako mislis,da jo zdaj veckrat klicem?No,saj ves .