Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še ena v zvezi z menstruacijo 28.12.2008 17:49:40
|
|
|
|
botrca
|
Počakaj da mine 6 mesecev od poroda potem se pa naroči pri svojem ginekologu.
|
|
RE: še ena v zvezi z menstruacijo 28.12.2008 21:22:10
|
|
|
|
moyca
|
a je možno da dobiš že 6 tednov po porodu?
|
|
|
|
RE: še ena v zvezi z menstruacijo 29.12.2008 7:08:50
|
|
|
|
corti
|
Tudi jaz nisem prav dolgo dojila....in sem zdaj, ko sem 2 meseca in pol dobila menstruacijo,ampak zelo zelo blago...skoraj je ni....se je pa vleklo skoraj dva tedna! Mislim pa da imaš čas do 6 meseca da se ti hormoni vzpostavijo nazaj!
|
|
|
|
RE: še ena v zvezi z menstruacijo 29.12.2008 9:40:03
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: moyca a je možno da dobiš že 6 tednov po porodu? Načeloma naj ne bi. Kdaj se ti je pa nehala čišča? Meni se ni nehala kaj dosti prej kot v 6 tednih po porodu - res pa da je bila proti koncu zelo zelo blaga. Potem je bil par dni že mir, nato sem pa spet začela krvaveti - bila je pa taka čudna krvavitev - zdela se mi je preblaga za menstruacijo in premočna, da bi še kar bila čišča. Potem sem pa itak imela poporodni pregled - najprej sem klicala, da mi ga naj prestavijo, ker sem menda dobila menstruacijo, pa je sestra rekla, da težko, da bi to že bila M in naj kar pridem, da me G pregleda. G me je pregledal in rekel, da ni M. Dal mi je neke kapljice, ki sem jih morala jemati par dni in potem se je krvavitev ustavila. M sem pa nato dobila dobra 2 meseca zatem. Tako da ti svetujem, da se tudi ti kar obrneš na G.
|
|
|
|
RE: še ena v zvezi z menstruacijo 30.12.2008 15:28:16
|
|
|
|
moyca
|
zmajaz pri meni je podobno! Čišča se mi je nehala (vsaj mislila sem tako) po 4 tednih, potem je bil en teden čisto mir, zdaj mam pa tako šibko krvavitev (ki je prešibka, da bi bila ) Tako ali tako pa sem 5.jan naročena na poporidni pregled, tako da me sploh ne skrbi...
|
|
|
|
RE: še ena v zvezi z menstruacijo 30.12.2008 16:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda je možno. Jaz sem takoj po koncu čišče imela že ovulacijo, in potem hop čez 14 dni menstruacijo. Jih je kar veliko, ki dobijo takoj po porodu , kljub polnemu dojenju. Jaz sem polno dojila 5,5 mesecev.
|
|
|
|
RE: še ena v zvezi z menstruacijo 30.12.2008 17:04:13
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: moyca Tako ali tako pa sem 5.jan naročena na poporidni pregled, tako da me sploh ne skrbi... No - potem pa tako ni panike - te bo G pregledal in videl, če je M ali se še kaj čisti, ter ti povedal kako in kaj.
|
|
|
|
RE: še ena v zvezi z menstruacijo 1.1.2009 16:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
M sem dobila 6 tednov in 3 dni po porodu ko se mi je ravno nehala čišča.
|
|
|
|
RE: še ena v zvezi z menstruacijo 1.1.2009 19:09:44
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: moyca a je možno da dobiš že 6 tednov po porodu? Polno dojim od prvega dneva non stop in sem dobila M po 6 tednih. Čišča se sploh ni čist končala , proti koncu sem imela še vedno izcedke od rumenih, do rjavih in roza, pol pa kar naenkrat ornk krvavitev oz M.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?