|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena v zvezi z menstruacijo
26.12.2008 15:25:19   
monika30
Pozdravljene!

Rodila sem pred 3 meseci in sem otročka dojila samo 1 teden. Od takrat je na adaptiranem mleku.
Patronažna mi je povedala, da bom v mesecu ali najkasneje dveh dobila menstruacijo, vendar je jaz še vedno nimam.

A bi jo sedaj že morala dobiti, glede na to, da ne dojim?
Aja, pa testirala sem se že za nosečnost, pa je bil negativen.

Lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena v zvezi z menstruacijo
28.12.2008 17:49:40   
botrca
Počakaj da mine 6 mesecev od poroda potem se pa naroči pri svojem ginekologu.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2008 21:22:10   
moyca
a je možno da dobiš user posted image  že 6 tednov po porodu?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2008 7:08:50   
corti
Tudi jaz nisem prav dolgo dojila....in sem zdaj, ko sem 2 meseca in pol dobila menstruacijo,ampak zelo zelo blago...skoraj je ni....se je pa vleklo skoraj dva tedna!
Mislim pa da imaš čas do 6 meseca da se ti hormoni vzpostavijo nazaj!

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2008 9:40:03   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: moyca

Načeloma naj ne bi. Kdaj se ti je pa nehala čišča? Meni se ni nehala kaj dosti prej kot v 6 tednih po porodu - res pa da je bila proti koncu zelo zelo blaga. Potem je bil par dni že mir, nato sem pa spet začela krvaveti - bila je pa taka čudna krvavitev - zdela se mi je preblaga za menstruacijo in premočna, da bi še kar bila čišča. Potem sem pa itak imela poporodni pregled - najprej sem klicala, da mi ga naj prestavijo, ker sem menda dobila menstruacijo, pa je sestra rekla, da težko, da bi to že bila M in naj kar pridem, da me G pregleda. G me je pregledal in rekel, da ni M. Dal mi je neke kapljice, ki sem jih morala jemati par dni in potem se je krvavitev ustavila. M sem pa nato dobila dobra 2 meseca zatem. Tako da ti svetujem, da se tudi ti kar obrneš na G.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2008 15:28:16   
moyca
zmajaz pri meni je podobno! Čišča se mi je nehala (vsaj mislila sem tako) po 4 tednih, potem je bil en teden čisto mir, zdaj mam pa tako šibko krvavitev (ki je prešibka, da bi bila user posted image ) Tako ali tako pa sem 5.jan naročena na poporidni pregled, tako da me sploh ne skrbi...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2008 16:48:09   
Anonimen
Seveda je možno. Jaz sem takoj po koncu čišče imela že ovulacijo, in potem hop čez 14 dni menstruacijo.user posted image
Jih je kar veliko, ki dobijo takoj po porodu user posted image , kljub polnemu dojenju. Jaz sem polno dojila 5,5 mesecev.

(odgovor članu moyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2008 17:04:13   
zmajaz
Tako ali tako pa sem 5.jan naročena na poporidni pregled, tako da me sploh ne skrbi...

No - potem pa tako ni panike - te bo G pregledal in videl, če je M ali se še kaj čisti, ter ti povedal kako in kaj.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2009 16:11:41   
Anonimen
M sem dobila 6 tednov in 3 dni po porodu ko se mi je ravno nehala čišča.

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2009 19:09:44   
Hope2

Polno dojim od prvega dneva non stop in sem dobila M po 6 tednih. Čišča se sploh ni čist končalauser posted image , proti koncu sem imela še vedno izcedke od rumenih, do rjavih in roza, pol pa kar naenkrat ornk krvavitev oz M.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2009 15:15:12   
mejhna
hope2...tud jest,pa je ze druga user posted image v roku 15ih dneh.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?