|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na pomoč-testforless
7.4.2005 21:00:22   
ronni
Po vašem nasvetu sem našla ovulacijske teste, ki so res cenovno zelo ugodni. Rada bi naročila jumbo packet s 25+5 testi, a jih ne morem naročit, ker nimam eurocard-a.
če bo v kratkem katera naročala, bi jo lepo prosila, če bi bilo možno, da bi naročila še za mene. Pridem kamorkoli, ko bo dostavljeno.
Hvala in lep večer;) in še lepšo noč:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   na pomoč-testforless
7.4.2005 21:06:55   
Anitka
Kaj pa Viso imaš? Tudi z njo gre naročit.

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   na pomoč-testforless
7.4.2005 21:12:20   
ronni
Joj,Anitka, hvala za tako hitro pomoč, ampak tudi Vise žal nimam.:(:(

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   na pomoč-testforless
7.4.2005 21:15:20   
KMALU
Brez kartice si? Kako pa to?
A je nima noben druzinski clan?
Ce bi jaz narocala ne bi bilo problema, ampak (na sreco) se ne rabim tega..

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   na pomoč-testforless
9.4.2005 19:58:00   
NMJ
Zdravo.
Jaz sem jih ravnokar prejsnji teden prejela. Tako, da jih sedaj imam za nekaj casa. Ce pa se bo v tem casu kaj prijelo oz. ratalo, ti jih z veseljem odstopim.

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   na pomoč-testforless
10.4.2005 21:54:51   
ronni
NMJ, najlepše hvala. Vsekakor bom spremljala, če ti bo uspelo- kar ti od srca želim!!!!:rozica::angel:
Pa seveda ne zaradi testov.:):):)
Tudi midva bova pridna, pa jih mogoče ne bom več rabila!:bravo::bravo:
Kako pa si zadovoljna z njimi?
Veš, jaz sem zdaj našla neko stran-iz Kanade,kjer sem lahko naročila, plačilo pa je tudi po povzetju. Bom videla, če jih bom dobila.
Sladke sanje!!!:zaspan::zaspan:

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

IME ZA FANTKA
gugla

Katero ime za fantka bi izbrali?

Filip (34%)

Maks (15%)

Oskar (20%)

Matic (25%)

Tristjan (6%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!