Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: buggy board-do koliko kg? 25.12.2008 22:57:31
|
|
|
|
poka1
|
Ojla. jaz sem tudi nameravala kupiti to stvarco..sem pa nekje prebrala da je do 15kg.Tako, da se nismo odločli za nakup, ker ko se bo drugi rodil bo prvi ze verjetno imal toliko kg:)
|
|
RE: buggy board-do koliko kg? 26.12.2008 9:12:48
|
|
|
|
2 Sraki
|
do 22kg
|
|
|
|
RE: buggy board-do koliko kg? 26.12.2008 9:44:02
|
|
|
|
Ribica **
|
A ni Lin ze tako velika, da lahko komot hodi zraven?
|
|
|
|
RE: buggy board-do koliko kg? 26.12.2008 10:49:33
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem ga imela, ko smo dobili našega drugega otročka, in je bil starejši star 2 leti. Nam je prišel občasno kar prav, vendar ko je bil star malo manj kot tri leta, ga že nismo več rabili, saj je lepo hodil zraven. Za 4 in pol let starega otroka pa buggy boarda niti pod razno ne bi kupovala, vsaj pri nas oba ful rada hodita in z njima prehodimo tudi po tri ure skupaj.
|
|
RE: buggy board-do koliko kg? 28.12.2008 16:41:01
|
|
|
|
livia
|
Jaz imam med mojima razliko 22 mesecev. Kupila sem rabljen buggy in brez njega bi umrla. Sem pa gor vozila že 2 punčki stari cca 2,5 let naenkrat, pa ni bilo nič narobe. Po mojem je nekje do 25 kg. Odvisno kako pogosto se odpraviš kam sama z obema na sprehod. Jaz hodim dnevno po ta večjo v vrtec cca. 1,5 km stran. Sicer bi komot to prehodila, a je zraven glavna cesta in se včasih zatrmi in noče dat roke, na buggyju je pa varna. Imam še tak fajn voziček, da ji moj ročaj od vozička pride za hrbet, tako da je omejena na vseh straneh, da mi ne more uidet dol.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.