Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečine v predelu jajčnika 25.12.2008 12:43:02
|
|
|
|
Muca83
|
Zdravo! Mene zanima, če mi zna katera povedati kako močne bolečine v predelu jajčnika so še normalne med nosečnostjo. Jaz sem zdaj noseča 6T1D in vsak dan čutim močnejšo bolečino v predelu desnega jajčnika. Včeraj nisem skoraj nič čutila in sem bila vesela, ker sem mislila, da bo konec temu, danes me pa spet boli Je pa taka konstantna bolečina, ni špikanje. Najbolj me skrbi, da ne bi šlo za IMN, prvi pregled imam pa šele čez 2 tedna. Zato se sprašujem kako močna bolečina je normalna in kdaj naj bi šla se pokazat na urgenco. Samo če ne krvavim, vprašanje če bi me sploh pogledali. Edino mogoče, če bi se izmislila, da sem videla kapljo krvi na papirju
|
|
|
|
RE: Bolečine v predelu jajčnika 25.12.2008 13:12:39
|
|
|
|
naia
|
ojla, ne vem, če ti lahko kako pomagam, saj na začetku nisem imela podobnih bolečin, sam če te ful boli, je res bolje, da greš, verjami pa, da te bodo pregledali, ni potrebe po izmišljevanju, sama bi šla, če bi me ful bolelo...vsaj da te pomirijo in povedo, da je to normalno...
|
|
|
|
RE: Bolečine v predelu jajčnika 25.12.2008 16:34:19
|
|
|
|
Muca83
|
naia, hvala za odgovor! Ko sem ga prebrala sem se res odločila, da se grem pokazat, ker tako zaskrbljena nisem mogla uživati praznikov. Zdaj sem pa že nazaj in je bilo na UZ videti vse ok, tako, da ne vem zakaj me res jajčnik toliko boli. Napisala mi je buscopan, pa bom videla, če mi bo kaj pomagal. Sem bila pa edina na ginekološkem oddelku, ampak zdaj lahko vsaj sproščeno uživam praznike (čeprav me še vedno boli). Se je pa videla nosečnost v maternici, ampak je GV velika komaj 10 mm (kar je normalno za 6T) in se zato plodek še ni videl.
|
|
|
|
RE: Bolečine v predelu jajčnika 9.1.2009 15:06:39
|
|
|
|
tejčit
|
In kako se počutiš
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Vprasanje za mamice -kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?pogosteje kot 1x tedensko (
16%)
1x na teden (
13%)
1x na mesec (
18%)
redkeje (
52%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!