Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha no, hvala bogu se vsaj nekdo z mano strinja sicer pa, danes je moj dragi v službi - nočna... tko da, prav zlo božični ne mormo bit volga, kaj ste pa vi včeraj počeli? pa danes? Včeraj sem bila v službi do dvanajstih, potem sem prišla domov, spila pivo, šla po malega v šolo in domov. Potem je šel mali k moji sestri, jaz sem delala francosko, spila pivo, je bila ura osem, je šel moj narezek narezat, sva čakala malega, ga ni bilo, sva pojedla, ko je mali prišel, sva šla spat. Zjutraj pa so bila pod smreko darila. Danes: jaz vstajanje ob devetih, mali in mož ob pol šestih, sta do desetih zlagla vesoljsko ladjo star wars, potem sem spekla pogačo, ker ni bilo kruha, vmes šla k prijalti po cuker, ker me je bilo sram v šatcuno, potem je prišla moja sestra s familijo bo božička za otroke, potem sem šla spat za eno uro, potem smo šli k tašči za eno uro, potem smo prišli domov, mali se je igral, jaz sem štrikala, malo visela na compu, potem se je od moža en prjatu ogalsil za pol ure...potem sem še malo štrikala, spila še eno pivo, zdaj sem pa tu oz. zdaj pijem pivo in sem tu.
|