|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uz in test po odnosu
7.4.2005 18:56:08   
Maša26
Pozdravček vsem,

danes sem pa čisto na glavo :ups:.
Imela sem pregled pri dr. Rešu in sicer uz kontrola foliklov po klomifenu in test po odnosu. Strah me je bilo za znoret, pa sploh ne vem, zakaj. Kot da nisem pri 27ih že kaj bolj resnega skozi dala.. V glavnem, ko sem prišla noter, itak veste, da je vse na hitro, me je vprašal po datumu zadnje M in a si lahko mislite pri meni v glavi tema. :(:( Nisem se spomnila datuma. Še čudno, da ni bil še bolj živčen, ko sem potem računala, glede na Klomifen, kateri dan sem itd. Čeprav vem, da je prva stvar, kar te G vpraša, zadnja M!! Potem me je vprašal, koliko ur je od odnosa. Sem mu rekla, kdaj sva :sloncek:, pa je rekel, a spet moram jaz računat ;). Saj ne da je bil siten, samo malo trapasto se mu je zdelo ;) (upravičeno)

Ma bedna sem bila kot le kaj. Nisem ga vprašala, kako je s hormoni, za katere sem dala kri na začetku ciklusa (sestra mi je sicer rekla, da je verjetno ok, pa da bo še dr. Reš povedal)...

Nisem ga vprašala, kakšen je spermiogram, katerega sem videla, da ga ima moj :love: v svojem kartonu..

Z uz je videl tri folikle, ki so bili sicer malo premajhni, ampak glede na to, da imam podaljšan ciklus, se menda lahko še kaj razvije iz tega..

Nekaj semenk je tudi našel še živih pri meni in je rekel, da je to kar spodbudno, ker itak še niso bili dobri pogoji..

V glavnem, če zdaj pomislim, sploh ni tako slabo, ker je na koncu rekel, da imava možnost zanosit glede na to, kar je sedaj znanega, sicer bo pa treba še prehodnost jajcevodov in ostalo preverit. Sploh ne vem, a je tako hitro pregledal še izvide hormonov in spermiogram..

Uf. No to mogla napisat, mi je kar malo lažje. Sedaj grem pa preverit, kaj je novega in če ste kaj pametnega čvekale zadnje dni ;););)

Lepo se imejte srečke in bodoče :nosecka:!

:miska::rozica::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   uz in test po odnosu
7.4.2005 20:25:41   
aljča
Maša a semenke ti tud vidi na Uz,ko imaš pregled foliklov?Seveda, če imaš:sloncek::sloncek:?
Hvala za odgovor.
lep večer Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   uz in test po odnosu
7.4.2005 20:48:51   
Maša26
Ja, mene je itak naročil na postkoitalni test oziroma test po odnosu in mi prej naročil, da morava prejšnji večer :sloncek: in potem je po 14 urah pogledal, če je na mat. vratu kakšna živa..

Tko je to..

LP!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!