Maša26
|
Pozdravček vsem, danes sem pa čisto na glavo :ups:. Imela sem pregled pri dr. Rešu in sicer uz kontrola foliklov po klomifenu in test po odnosu. Strah me je bilo za znoret, pa sploh ne vem, zakaj. Kot da nisem pri 27ih že kaj bolj resnega skozi dala.. V glavnem, ko sem prišla noter, itak veste, da je vse na hitro, me je vprašal po datumu zadnje M in a si lahko mislite pri meni v glavi tema. :(:( Nisem se spomnila datuma. Še čudno, da ni bil še bolj živčen, ko sem potem računala, glede na Klomifen, kateri dan sem itd. Čeprav vem, da je prva stvar, kar te G vpraša, zadnja M!! Potem me je vprašal, koliko ur je od odnosa. Sem mu rekla, kdaj sva :sloncek:, pa je rekel, a spet moram jaz računat ;). Saj ne da je bil siten, samo malo trapasto se mu je zdelo ;) (upravičeno) Ma bedna sem bila kot le kaj. Nisem ga vprašala, kako je s hormoni, za katere sem dala kri na začetku ciklusa (sestra mi je sicer rekla, da je verjetno ok, pa da bo še dr. Reš povedal)... Nisem ga vprašala, kakšen je spermiogram, katerega sem videla, da ga ima moj :love: v svojem kartonu.. Z uz je videl tri folikle, ki so bili sicer malo premajhni, ampak glede na to, da imam podaljšan ciklus, se menda lahko še kaj razvije iz tega.. Nekaj semenk je tudi našel še živih pri meni in je rekel, da je to kar spodbudno, ker itak še niso bili dobri pogoji.. V glavnem, če zdaj pomislim, sploh ni tako slabo, ker je na koncu rekel, da imava možnost zanosit glede na to, kar je sedaj znanega, sicer bo pa treba še prehodnost jajcevodov in ostalo preverit. Sploh ne vem, a je tako hitro pregledal še izvide hormonov in spermiogram.. Uf. No to mogla napisat, mi je kar malo lažje. Sedaj grem pa preverit, kaj je novega in če ste kaj pametnega čvekale zadnje dni ;););) Lepo se imejte srečke in bodoče :nosecka:! :miska::rozica::miska:
|