|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za hruško debeluško
24.12.2008 9:56:00   
babyboooom
sem klicala endokrinologa v PK, je rekel da je to res prehitro zrastla, še posebej ker midva nisva velika, in naj rečem svoji P za napotnico in prideva na pregled...ker ce mal pogledas grafe gre za huda odstopanja....problem je v tem k glavco ima po JUSU kot tudi kilograme...sam dolga je kot pondelk...oblacim jo v 74/80 oblačila...ne mors verjet...

tako da napotnica je poslana in prideva na vrsto še pred novim letomuser posted image

evo, zdej je "pred novim letom", a že kej veŠ? kaj naj jst nardim, rodila se je z 50 cm, v treh mescih je zrasla do 64 cm. to je OK, sam kaj ko je z 3570 pršla do 7000!!!!!!! Drugi otroci majo cca 6 kg..... jo tud že v št.:68 (iz HundM) oblačim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za hruško debeluško
24.12.2008 10:52:54   
Anonimen
Bom kar jaz napisala. Hruška debeluška ima datum takoj po novem letu.user posted image

babybooom, vaše mere pa niso za moje pojme nič pretirane.  Našauser posted image je pred dopolnjenim 4 mesecom tudi podvojila težo, rodila se je s 3180g, na pregledu je takrat imela 6800 g. Zrasla je pa tudi kar precej do 4 meseca, iz rojstne mere 50 cm, je imela pri 4 mesecih 66 cm. V 5 in 6 mesecu pa je teža glih za glih šla z min. vrednostjo na mesec, to je 450 g, zrasla je pa po par centinov na mesec.

Zdaj pri 6 mesecih imamo 71 cm in 8200g.user posted image

(odgovor članu babyboooom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2008 11:10:15   
Ryssa
Naš je v 3 mesecih zrasel iz 49cm na 64 cm in se zredil iz 2740g na 6970g, pa me ne skrbi, pač bolj pridno raste.
Hvalabogu, da mi ni treba skrbeti glede hranjenja, ker pridno papa.

Hruško razumem da jo skrbi, sam tebi babyboom pa pomojem ni treba skrbeti.

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 24.12.2008 11:12:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2008 12:14:48   
Anonimen
Eni prehitro rastejo mene pa skrbi ker je moja tako majhnauser posted image Pa sva oba velka,pa prva punčka je tudi velika za svoja leta....

(odgovor članu Ryssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2008 19:10:34   
kajajaka
No, nam pa težijo ker naj bi bila naša premajhna:

rojena 49cm, 3190g
pri 5 mesecih 63 cm, 6100g
(pa sploh ni videti suha, res pa je živahna in veliko pokuri)

In če se do 6 meseca ne zredi za 0,5 kg bomo hodili na vaganje vsak teden... groza, kr neki...

No, ampak po domači vagi ima že 6400g... bomo jo med prazniki malo nafilali user posted image

Ne sekiraj se, otroci so različni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2008 22:45:59   
botrca
Ne vem no ampak včasih P tudi malo pretiravajo. Najin se je rodil z 3170g in 52cm. Pri 3 mesecih je imel 5220g in 63,5cm. Ko sva imela posvetovalnico pri enem letu je pa sestra rekla da kako velik fant je a dolgi 80 cm in 9kg. To pa je ja čisto normalno za toliko starega otroka. Jaz se na komentarje ne oziram.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
25.12.2008 21:25:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babyboooom)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
25.12.2008 21:26:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
25.12.2008 21:34:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?