|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   primolut nor
23.12.2008 20:33:57   
CLAUDY11
hojla punce zanima me če je katera jemala primolut nor? dans sem bla pri gin in sem povedla da še nisem zanosla čeprav na tem delava že 6 mesecev !!! pri prvih dveh  zanositvah sem jemala dabroston pa sem takoj zanosla pri primolut nor pa tak čudno piše v navodilah da sem čist zmešana  
al je zdaj to pomoč pri zanositvi al ne?????
če ma katera kake izkušnje z tem bom zlo vesela če mi pove!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: primolut nor
25.12.2008 13:21:35   
sončekm
Najprej vesel in miren božič! Jaz sem jemala primolut nor za pospešitev menstruacije, ampak meni je G rekla, da moram imet spolne odnose zaščitene, ker ni dobro, da bi s tem tabletam zanosila. Takrat pa sem ji rekla, da ne bom jedla teh tablet, ker ne bom zaščitena, ker si želim user posted image .

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2008 13:51:14   
Arual
Ojla.

Jaz sem te tablete dobila, ko mi je M zamujala, nosečnosti pa ni blo. Jedla sem 2 tableti na dan, pol po koncu tablet pa dobila user posted image . Sem pa jih dobila tudi v času Ovulacije, baje pomaga da ne pride do splava, če zanosiš, nisem pa čist prepričana.

< Sporočilo je popravil Arual -- 25.12.2008 13:52:32 >

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.12.2008 18:52:45   
CLAUDY11
hvala za lepe želje pa za odgovore
ko sem jaz klicala mojo G so sestre rekle da lahka jemPrimolut noir brez problema: po raznih forumih pa  piše da jih ni dobro jemat zarad nosečnosti ko sem pa rekla zakaj ne dobim klomifen pa je rekla dajih ne rabim ker so za spodbujevanje jajčnikov sam jaz mam M točno na 28 dni že 1 leto!! tak da sploh ne vem al jih naj jem al ne moram jih pa jest 2 na dan od 15 do 25 dne od zadnje M!!!sam me je strah da če zanosim da bo kaj z plodom narobe!! a ma katera izkušnje in je z njim zanosla????

ŽELIM VSEM LEPE IN MIRNE BOŽIČNE IN NOVOLETNE PRAZNIKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2008 18:50:54   
VRTNICA84
Tudi jaz sem jedla te tablete, ko nisem mela redne menstruacije. Pa je rekla, da morem met zaščitene odnose in sem jih imela. Potem pa uspešno zanosla. Januarja pa bomo končno dobili našo user posted image .

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.12.2008 18:53:02   
zvesta
Zdaj ste mi pa dale mislit.

Jaz sem jedla te tablete, da sem dobila M. O zaščiti mi ni G povedal nič. Seveda sem zanosila in sem prejšnji teden imela SS.

Bom povprašala pri G v sredo.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.12.2008 20:24:27   
orhidea1

Res je kot pišejo punce, da so te tabletke za sprožitev user posted image in nesmeš zanositi ker bi to škodovalu. Jaz že skoraj več kot 1 leto moram jemati tablete, da imam user posted image , drugače pa je nimam po 3 mesece skoraj user posted image ! Pa se tudi trudiva na user posted image pa nič user posted image !

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2008 21:41:00   
Anonimen
živjo! no jest sem pa dobila te tablete pred Klomifenom, da so mi menstruacijo naravnale! ja no pol sem pa Klomifen jedla pa zanosila in imela SS !

(odgovor članu CLAUDY11)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2008 19:18:01   
CLAUDY11
res ne razumem zakaj mi je moja g jih potem dalauser posted image ko sem rekla da hočem dabroston mi je rekla da jih ni več na trgu!!!!!  pa  ko sem  klicala če je lahk kaj narobe  ni nič na to rekla sploh pa ne o kakem zaščitenem odnosu???!!!! kaj pa če pride vseeno do oploditve????????user posted image a je lahk kaj narobe z plodom?????? res ne vem al  naj tablete sploh jem al ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se  bojim da bi lahk blo kaj potem narobe!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2008 19:20:26   
CLAUDY11
zanima me še kako dolgo si pa jemala te tablete in ti je g rekla da ne smeš zanosit???? res bi bla hvaležna za odgovor ker ji bi mogla z 1 jan začet jemat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2009 13:34:39   
notika
Tudi mene zanima kako je s temi tabletami. Pred leti mi je G rekla, da ko jih jemljem ne smem zanositi in ob začetku jemanja ne smem biti noseča, zdaj pa ko ni več tabletk Dabrostan, pa jih kar lahko jemljem, medtem ko bi rada zanosila. Zanima me, če jih je katera jemala in ob njih zanosila in je bilo vse v redu s plodom??

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2009 21:45:27   
trudivase
v čem je pol sploh smisel primoluta, da zregulira M ali kaj?
Ker jaz sem imela redne M na 28 dni, pa mi je G predpisala primolut. Zakaj, še danes ne vem
Ker kolk tuki berem, me jezi ker nisem še dobila klomifen, kadar omenim G, pravi da morm prvo primolut pol pa bo user posted image

(odgovor članu notika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2009 9:18:10   
CLAUDY11
jaz sem pa šla k moji G in rekla da ne bom jedla primolut nor in naj mi da klomifen pa ni nič komplicirala!!!

(odgovor članu trudivase)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.7.2009 15:38:18   
Anonimen
Pozdrav!

Bom kar tukaj vprašala, da ne bom odpirala nove teme.

Recept za tabletke Primolut nor sem jaz dobila ta teden od svojga G, saj bi si rada prestavila M, ko bomo na dopustu. Na user posted image  še za 1x ne delava, vendar nimava nobene zaščite (metoda pazi) in če bi se zgodilo bi bila otroka kljub temu zelo vesela. Tukaj berem, da ste nekatere dobile te tablete za sprožitem M in da ni dobro zanositi ali jih začeti jesti, če si že noseč.

Koliko časa po teh tabletah pa naj ne bi zanosil? Tudi sama nimam rednih M (cca. 55 dni), ker sem pred pol leta končala s KT pa se še mi ni uravnala. Saj bi se v tem primeru rada zaščitila, da ne bi bilo kaj narobe.

Kakšne pa imate kaj izkušnje s temi tabletami, tiste, ki ste jih že jemale?

Hvala.

(odgovor članu CLAUDY11)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2009 11:40:55   
Anonimen
Zanima me, kak dolgo moreš počakati po teh tabletah, da lahko zanosiš?
Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2009 21:19:24   
silvya
http://med.over.net/forum5/read.php?56,1667847

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.8.2009 10:18:46   
Anonimen
Pozdravljene, bi mi lahko kaktera pomagala, če imate izkušnje s temi tabletami. Dobila sem jih za sprožitev menstruacije, ker je že kar nekaj časa ni bilo in G je rekla, da mora priti v roku 2- 3 dni a sedaj je že 5 dan in M ni, moja G pa je šla na dopust in ker je privat nimam kam. user posted image
V upanju, da bi mi vedela katera kaj svetovati vas lepo pozdravljam
user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.4.2010 10:36:58   
srcica22
kdaj ponovno začeti z novo škatlico tabletk 10 dni po 2 tableti? Začela sem jih jemat v nedeljo 4.4. nenstruacijo dobila točno 13 dan to je 16.4. zdaj pa ne vem od kdaj si naj štejem 16 dni od prvega dne menstruacije ali prvega dne ko sem začela jemat tabletke?
Prosim za pomo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.12.2011 22:09:40   
Radenska_
Punce zdravo,

Jaz sem tudi dobila te tablete, zdravnica je napiala 2 tbl/ dan. ali to pomeni zjutraj 1 in zvečer eno, ali obe naenkrat? Danes sem namreč vzela kar obe skupaj, zdaj pa ne vem če je to ok? user posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2011 0:12:48   
ringababy
zjutraj eno pa zvečer eno, tako sem vsaj jaz mogla jemat

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.12.2011 20:03:22   
Radenska_
hvala!

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.12.2011 11:49:57   
medvedica
punce pozdravljene,

maja meseca sem končala jemati kt, in do novembra sem imela samo 3 M, dvakrat po dva meseca je nisem imela in mi je G dal primolut not tablete za sprožitev M. Sam kot berem vse ste dobile vsaj za 3 meseca. Meni je dal sam eno škatlico katero sm v petek spila zadnjo tableto in včeraj sem dobila M. grozno me boli v spodnjem delu trebuha in hrbet tudi. upam da je to normalno. Rekel pa je da bi se mi morala urediti 3-6 mesecih če ne bo naj pridem nazaj oz. če prej zanosim tudi nazaj. sam mi ni jasno zakaj mi je dal sam eno škatlico če ste ve vse dobile najmanj 3? Če jo že naslednji mesec ne dobim al naj grem že naslednji mesec?

a ste po teh tabletah potem normalno zanosile brez problemov? midva si zelo želiva imeti user posted image  sam se bojim da ga ne bom mogla imet. ker ta kemija ne vem kolk je dobra?

drugače sm pa tudi jst jemala 10 dni po dve tableti na dan (1 zjutraj in 1 zvečer)

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.2.2012 22:22:16   
curly
Pozdravljene.
Tudi jaz sem dobila te tablete, in sicer zato, ker moje M ni bilo, imela pa sem rjave izcedke. Ginekolog mi je naredil vaginalni UZ in ugotovil, da je sluznica odebeljena, kar pomeni, da imam M (brez krvavitve). V četrtek, 16.2. sem začela jemati tablete. 1 zjutraj in 1 zvečer. Rečeno mi je bilo, da bom dobila normalno M 2 dni po tem, ko preneham s tabletami, torej približno 28.2., ampak danes, 24.2., sem začela krvaveti in ne vem, kaj naj naredim, ali naj preneham z jemanjem tablet ali naj jih popijem do konca? Ima katera izkušnje s tem?
Vsakega odgovora/nasveta bom vesela.
Lepo se imejte, čaoooo

(odgovor članu medvedica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.2.2012 11:54:31   
lotkla
Poleti 2008 sem šla k ginek. po tablete za prestavitev M (za 5 dni). Dala mi je ta Primolut nor. Prvič, zadnjič in nikoli več. M je bila zelo močna in boleča. Od takrat naprej se mi je porušilo hormonsko ravnovesje. M je bila na cca 3 mesece,ali so mi jo sprožal ali zaustavljal. V glavnem cel šmorn. Zanosila sem šele lani poleti (torej po treh letih), a na žalost je šlo za IMN, kjer sem izgubila tudi desni jajcevod. Septembra so mi naredili laparoskopijo in potem sem imela tri točne M. Sem si rekla, no končno so se mi zadeve uredile. A sedaj jo spet nimam. Jutri se sicer naročim na pregled, a tablet za sprožitev ne bom vzela.

Meni so te tablete naredile veliko škodo, samo to zdravniki ne bodo priznali. To je moja izkušnja.
Mogoče se najde pa kakšna z bolj pozitivnimi izkušnjami.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?