|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 14:20:07   
POLY77
Proti strijam sem se mazala z Aventovo kremo, ker pa mi je dobesedno razžirala roke, sem to nehala. Kupila sem si od NIVEje Baby olje, ki je tudi proti strijam. G.je rekla, da "vidi", da imam tako kožo, da s strijami ne bom imela problema:zmeden:. A, ker mi moj lepi-NAJLEPŠI trebušček malo špona, ko se stuširam se vseeno mažem z oljem. IN KAJ SE JE NAREDILO: v petek sem opazila, čist poln trebuh rdečih, kot razpokanih črt-to so verjetno strije, poleg tega me je tudi srbelo, zato sem se še bolj mazala in včeraj spet nanesla Aventovo kremo in poglej katastrofo imam čisto pikast in zelooooo srbeč trebušček, mislim, da imam neko alergijo. Ali se je še kateri to zgodilo??? Je lahko vzrok v temu baby olju, ki vsebuje mandljevo olje, ker je baje mandljevo olje velik alergen????!!!
Hvala za odgovore,
poly&:duda: 20t6/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 14:24:13   
babylove
Nisem vedela, da je mandljevo olje alergen :zmeden: Potem se mi pa čudno zdi, je na policah ogromno baby mandljevega olja. Sama sem ga tudi uporabljala proti strijam, in nasploh je za kožo priporočljivo. Morda pa je kombinacija Aventa in mandlja izzvala alergijo?

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 14:27:51   
Čiračara
A mislite, da je Nivea Baby Oil gel tud dobro sredstvo proti strijam? Slišim, da se nekatere tud mažejo s tem, ker je to zelo mastna zadeva:ups:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 14:30:24   
NENAJANI
Poly, mogoče si pa alergična na mandelje????:zmeden2:
Jaz sem na mandelje, orehe, lešnike, pa še kaj bi se našlo. Prej nisem bila, sedaj v nosečnosti pa sem!!! Upam, da bo minilo, ko bom rodila!

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 14:32:52   
vrendu
Jaz se že cel čas mažem z maslom za nego telesa Fruttini, kokos-banana. To je kar precej mastna zadeva, ki je obenem še vlažilna. Uporabljam jo odkar sem prebrala, da kokosovo maslo zelo pomaga proti strijam. Strij pa nimam nikjer drugje kot na dojkah, ki so se naglo povečale v prvih mesecih nosečnosti. Hm, verjetno vsaka krema ni za vsak tip kože...

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 14:34:03   
vrendu
...ali pa je telo reagiralo na kombinacijo dveh različnih preparatov?

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 14:35:13   
Meceno
Sicer sama še nimam strij , sem pa alergična očitno na kreme , ki so proti strijam ,(tista snov v njih :zmeden: ) , ker sem imela tudi jaz kožni osip po bušiju .
Imela pa sem na preizkušnji dve kremi in sicer od SANOSANA in LOREAL , se pa zato sedaj mažem z olivnim oljem , tako da me moj :love: kliče solatka in izpuščajev nimam več .
Se pa bojim tako kot ti za te strije , ker imam tanko kožo , se mi vsaka žilica vidi , na srečo jih ni , če pa bojo :hudicek: pač bojo , če že hočejo biti .

Lp Meceno

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 14:56:53   
POLY77
Hvala za odgovore, mogoče je res reakcija na dve različni stvari..ampak, sem to že naredila pa je bilo ok. Vseeno bom zamenjala, danes grem v lekarno po novo zadevico.
Meceno a ti se mažeš s takim olivnim oljem, kot za solato, ali je kako drugače pakirano, pripravljeno:ups:?

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 15:04:51   
tulipan
Jaz sem se mazala s Kneippovim mandljevim oljem in mi je naredil čisto pikčasta stegna in trebušček- alergijo, čeprav nikoli nisem bila alergična na mandlje oz. jih imam celo rada!
Zgleda pa da si v nosečnosti bolj občutljiv, tako da je do tega prišlo!
Zdaj sem kupila kar Afroditino ojobovo olje v spreju in mi ustreza..
Lep dan!:metulj:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 15:09:05   
taya
Jaz sem bila tudi alergična na tisto Aventovo (rdeče pike in srbnje), potem sem začela uporabljat navadno mandljevo olje (kupujem v lekarni) ter Johnson otroško olje V SPREJU(za celo telo, vsak dan po tuširanju-SUPER, pa še diši) z aloe vero.
Danes (pri polnih 39 tednih) nimam niti ene same črtice na trebuhu, pa imam drugače (vsaj na obrazu) res suho kožo, pa nonstop probleme z alergijami.

:rozica::rozica:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 15:15:53   
saba
jaz sem že na začetku, če se spomnete, ugotovila kako mi olja in kremice z mandeljem škodujejo......vse me je srbelo.

zdaj se mažem z afroditovo kremo proti strijam. Sam se pa grdo maže , tako da si večkrat raje z afroditovim mlekom od kamilic...in je za enkrat super.

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 16:08:20   
Seven*
Hey. Verjames ali ne, vendar je pri strijah najbolj pomemben faktor dednost. Ce je tvoja koza raztegljiva sama po sebi, se ne bos rabila mazat. Ce pa ni, pa tudi ne bos mogla kaj dosti narest. Sama se nisem skoraj nic mazala, pa nimam niti ene strije. Nobena krema ali olje ni krivo...

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 17:08:58   
pravljica
no evo...kontra seven 8)...jaz sem se pa mazala z vsem mogočim, pa sem cela razparana...grooozno, zdaj ko se mi spet razteguje trebuh, se še bolj vidi :((

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   KAJ,ZAKAJ???
7.4.2005 20:07:24   
Meceno
Kot sem napisala , potem dišim oz smrdim po solati , ker se mažem kar z jedilnim olivnim oljem , ki pa je iz Hvara od domačinov in je še bolj solatast oz oliven , se pravi ni redčen .
:zmeden: če me pa po ostalih kremah vse srbi :zmeden2: .

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   KAJ,ZAKAJ???
8.4.2005 9:25:16   
mimica
Imela enak problem na začetku nosečnosti zaradi Niveja olja in sem si po nasvetu prijateljice kupila Aventovo olje proti strijam. Koža se mi je v trenutku izboljšala, me čisto nič ne srbi kljub povečanemu trebuhu. Poskusi, mislim, da ti ne bo žal saj to ni tipično olje za telo.

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   KAJ,ZAKAJ???
8.4.2005 9:34:42   
ZARA
jaz se strinjam s Seven...jst sem imela ziljon strij po trebuhu...in ni pomagalo NIC!!!
Mazala sem se z vsemi mazili in mazami,kar jih na trgu obstaja (ja pretiravam) pa nic ni pomagalo...:((
Sam zdej se pa ne vid vec tako grozno...

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   KAJ,ZAKAJ???
8.4.2005 10:19:06   
Seven*
Meni so pa strije nastale med porodom na bedrih, ko sem se tako mocno vlekla za kozo. Verjetno me je bolelo tako zelo. Se dobro, da sem bila v soku.

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?