|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razredni norček
22.12.2008 23:22:22   
karmy
Pozdravljene punce,

Jaz sem obupala nad mojim sinom, namreč v šoli bi delal vse in govoril vse mogoče samo da se cel razred smeji. Pa nekaj novega je začel lagati, kar po tekočem traku, in tega kar ne moreva ustaviti, tako da sva poskusila z pogovori, prepovedjo igrač,igric, pa mislite da je kaj uspelo? ništa, nula, nada... user posted image

ko sva ga vprašala zakaj laže, zakaj se dela norca pred svojimi sošolci, kar utihne... kakšna ideja, teorija....?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razredni norček
22.12.2008 23:31:16   
malecka
Ta problem mi je pa nekam znan. Imam podoben primer in po ne vem koliko letih še nisem prišla do čarobne paličice....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2008 8:34:15   
Luni
To, kar ste delali že do sedaj: pogovor, pogovor, pogovor. Enkrat se bo že kaj prijelo user posted image  Bo, bo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2008 9:24:01   
skuštrana
Kako pa je drugače v šoli? Ima veliko prijateljev, je priljubljen...

Meni tole izgleda kot iskanje pozornosti.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2008 9:37:29   
bskrle
A je v obravnavi pri specialni pedagoginji?

Ja, so  otroci, ki počnejo najbolj nore stvari, samo da bi se jim drugi smejali in bili navidezno popularni.
Pogovor, drugega nasveta ni.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2008 17:01:42   
Gina
Najbrž se ne znajde. Pomagat mu je treba. Veliko je odvisno od karakterja. Način pomoči mislim. Jaz ponavadi take otroke sama potegnem v neko dejavnost - recimo da mi morajo kaj pomagat (deliti prtičke, odnesti zvezke otrokom, pobrisati tablo...), potem jih vklučim z nekom, da se gresta skupaj igrat, ali takega otroka presedem k nekomu, za katerega sumim, da bi se lahko dobro razumela. Velikokrat ga pokličem, da kaj na glas pove, razloži. Kadar ga prime, da bi špilal klovna, ga pokličem k sebi in ga posadim v naročje, ter objamem, ponavadi neha. Kasneje mu povem,da če ga bo prijelo, da bi postal nervozen (takrat igra norčka, če bo čutil potrebo, da se vsi z njim ukvarjajo) naj se prec pride k meni stisnit in pocrkljat. Pomeniva se tudi, kaj bo storil, kadar ga kdo ne bo hotel v igro, predvsem pa se zmeniva, da mi bo povedal, kadar bo v težavah ali ga bo kakšna skupin izločala iz igre. Ponavadi se pomeniva tudi to, kaj bi lahko storil namesto da špila klovna v tistem trenutku namesto tega. Hkrati pa vztrajam, da otroku ne dovolim, da spravi ves razred iz tira, da zruši motivacijo, ter ga že preventivno dam sedet k meni ali se pred glavnim delom igramo igrice, ki spodbudijo pri otrocih, ki res radi govorijo ali se izpostavaljajo in želijo pozornost, dovolj le tega že na začetku, da so njihove potrebe zadovoljene vsaj za nekaj časa. Če ap kljub vsemu nič ne zaleže, mora učinkovati pa tudi moja avtoriteta: Pepčkov nimamo. Ni debate, ni dopuščeno.

V bistvu je treba reagirati takoj, na mestu, ne potem kasneje doma. doma lahko edino rečeš, če se ti zlaže: Tole pa ne bo držalo, prosim da mi poveš zdaj po pravici. In vztrajaš.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2008 17:24:03   
brigitaa
Navidezno popularni-----oni so carji za ostale, bili in bodo. Sicer sem pa tudi jz imela takega sošolca, še vedn je facauser posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2008 17:27:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa

Navidezno popularni-----oni so carji za ostale, bili in bodo. Sicer sem pa tudi jz imela takega sošolca, še vedn je facauser posted image

globoko v srcu pa je depresiven user posted image

(odgovor članu brigitaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2008 14:03:17   
AVENGER
Tako kot sta ga naučila tako dela!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2008 17:38:24   
komarka
hm, js sme se pa spomna, da sem neko obdobje tud sama igrala bebcka-to se bo zdej slišal ful bedno-ampak mislim da sem bila prezrela za svoje sošolce al pa preresna al kaj vem. in sem se pol nardila bedaka, da sem vsaj pasal k njim.

najbrz se ne zna drugace vklopit... mogoce pa poksušate "zaigrat" situacije, ki jih dozivlja in naj si zmisli čimvec rešitev, pa pove kako s epočuti ko igra norčka oz ko se odloči za to..

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2008 22:53:36   
lotty4
imela sem sošolca ki je ravno tako iskal pozornost v razredu, doma pa je bil čisto drugačen. Doma je bil priden in ni razgrajal v šoli pa je hotel biti "in". To ga je pripeljalo do težav in kaseje ga ni nihče maral samo tisti ki smo ga poznali iz vasi in ki smo vedeli kakšen je v resnici. Starši mislil da mu niso nič pomagali bil je nekako izobčenec razreda, izbolšalo se je šele ko smo prešli v srednjo šolo, ko je zamenjal kraj in sošolce. Ohranil je samo eno sošolko iz osnovne šole, ki pa je kasneje rekla, kako zelo se je spremenil in da je full uredu človek.

Osebno pa mislim da je trpel celo osemletko. Poizkusita mu pomagati.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2009 0:50:01   
karmy
meni se tudi zdi da bo v srednji šoli boljše, ker imajo tam otroci saj eno svojo pamet, pa nekako znajo ločit kaj je norčevanje in prijateljstvo.

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?