Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 18:48:19
|
|
|
|
lukec
|
Prebrala že dolgo tega. Men je bla super. Pravzaprav dobra srednjeveška kriminalka.
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 18:58:07
|
|
|
|
matejchy
|
ok, hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 19:42:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 19:49:44
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Knjige nisem brala, sem pa že film ene 2x gledala. Igra Sean Connery, pa še eden znan, sam se ne spomnem točn. Je res super kriminalka
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 19:59:46
|
|
|
|
rainbow
|
super knjiga in super film
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 20:23:21
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 Knjige nisem brala, sem pa že film ene 2x gledala. Igra Sean Connery, pa še eden znan, sam se ne spomnem točn. Je res super kriminalka Christian Slater
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 22.12.2008 21:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Super knjiga,2x prebrala . Je tudi film v redu,samo Connery mi je anti,pa zato malo pokvari .
|
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 23.12.2008 9:30:26
|
|
|
|
marjanP
|
Knjiga in film so super,se splača prebrat. Je dobra kriminalka z močnim sporočilom o cerkveni zaprtosti za zunanji svet takrat in verjetno tudi v našem času.
|
|
|
|
RE: knjiga: ime rože-umberto eco 23.12.2008 9:48:13
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy A je katera že prebrala to knjigo, js jo mam namen čez praznike zarad faxa pa me zanimajo vaše izkušnje. kaj pa študiraš? na fvv-ju?
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?