|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pred poroko
24.12.2008 10:53:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Kako dolgo sta se poznala s svojim bodočim možem preden sta se poročila?
Po koliko časa sta imela prvič spolne odnose?

Videla sva se pred poroko dvakrat, drugic je bilo ze z namenom da se porociva. Ker prvic ko sva se videla me je ze zasprosil... "Poznala" pa se pred poroko nisva ravno... bolje bi se reklo da sva se malce spoznavala ampak samo e-maili in telefon.user posted image

Spala sva skupaj prvic po poroki.

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
24.12.2008 18:06:19   
tancy25
Poznala sva se 6 let,poročila se bova pa čez 4dni.Spala sva pa skupaj po enem mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.12.2008 18:43:58   
poli*
Tancy- čestitke za poroko! uživajta 100 na uro user posted image

Midva sva tudi ubrala obraten vrstni red user posted image . Po 4,5 letih zveze sva dobila prečudovito hčerkico, čez pol leta se pa poročiva (takrat bova dobrih 5 let skupi).

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.12.2008 19:00:51   
Tinky
Poznala sva se 10 mesecev, dol sva se dala po 2. tednih.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.12.2008 15:16:21   
tancy25
Poli hvala.Bova uživala(upam)user posted image user posted image .

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.12.2008 20:01:58   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Videla sva se pred poroko dvakrat, drugic je bilo ze z namenom da se porociva. Ker prvic ko sva se videla me je ze zasprosil... "Poznala" pa se pred poroko nisva ravno... bolje bi se reklo da sva se malce spoznavala ampak samo e-maili in telefon.user posted image

Spala sva skupaj prvic po poroki.

Uh, pa koliko let sta že skupaj? Si ne predstavljam sebe, da bi se takole poročila, praktično z neznancemuser posted image .

< Sporočilo je popravil eya -- 25.12.2008 20:02:59 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.12.2008 20:37:44   
Nončika
Poznala sva se cca 1m ko sva začela uradno hodit, skupaj sva
že skoraj 9let pa se še nisva poročila. prvič sva spala skupaj 1teden po tistem, ko sva začela uradno hodit.

doma mava nagajivko staro 3l, načrtujeva drugega otroka in se bova verjetno poročila, pred ali pa takoj po roj. drugega otroka. seveda, če bo moj dragi dozvolil. njega namreč full motijo cermonije, njegovi starši pa hočejo meti poroko, gostijo... on pa samo odlaša.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.12.2008 20:50:59   
eva1
Poročila sva se po 10 letih, imava sinčka ki bo marca star 4 leta, in hčerko, ki bo januarja 2 leti! Sexala sva pa po cca. 1 mesecu poznanstva

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.12.2008 1:02:00   
bodoča
Poročila sma se po 6 letih skupnega življenja, seksala sma prvič, ko še nisma "hodila", sma mislila, da bo samo afera za eno noč, sem ga pa zgleda tako očarala, da me je čez en čas poiskal in sma začela "hodit".

Skupaj sva začela živet en mesec po začetku zveze in traja še danes po 8 letih (trkam).

mojeustvarjanje

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.12.2008 1:44:21   
mojca345
Spoznala sva se prek neta, seksala sva 4 dan, 6 dan sva rekla, da se bova poročila in imela otročka....in to je to....

nobene filozofije.....

poročila se bova naslednjo leto...hotla sva se 10.1.09 pa sva zdej vidla da bo poroka precejšen strošek, ker hočeva it na mauricius in se tam poročit. brez staršev in brez prijateljev. je stvar naju in totalno intimna...nekih ceremonij in igranj in gledanj starih,se nama ni.....v poletnem času bova organizirala piknik za prijatelje in starše....da bo veselja.....user posted image

oba pa sva mnenja, da bo baby prej ko poroka....pa v bistvu si oba želiva bolj otročka pa da gremo potem vsi 3 je skupaj na mauricius in je mali priča.....zakaj bi te moglo bit po vrstnem redu ?

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.12.2008 20:13:22   
Arual
Mi2 sma se spoznala, in sma potem čez 10 dni postala par, da sva prvič slončkala je minilo skor 1 leto. Skupaj sva 5 let in pol, živiva skupaj 1,5 let. Poročila se bova enkrat v prihodnosti caa. do 5 let,  zdaj pa načrtujemo stanovanje in user posted image ( nanj že kr nekaj časa čakama).

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.12.2008 0:20:11   
black rose
Skupaj sva 7 let - poročena še nisva in verjetno tudi ne bova  (imava user posted image  user posted image )

preden sva postala par sva se poznala pol leta..... seksala sva hitro....po kakih dveh tednih..... skupaj sva začela živet po treh mesecih

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.12.2008 9:59:54   
botrca
Poročila sva se lani torej sva bila skupaj nekje 4,5 leta, prvič sva pa sexala mislim da po 14 dneh ne vem se ne spomnim več user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.12.2008 21:11:17   
vetrnica
Poročila sva se skoraj na najino 4. obletnico (2 dni prej), prvič sva pa seksala po približno mesecu dni poznanstva in "hoje" user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.12.2008 22:15:52   
ronja
Se nisva poročila. Skup sva 9 let in pol, prej sva se poznala 1 leto in pol, spala sva skup po cca 2 mesecih (potem ko sva začela - karkoli pač - takrat tega še nisva prav resno definiralauser posted image )

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
31.12.2008 17:44:36   
S*
Preden sva se poročila, sva se spoznavala - hodil celih 9 let, od tega sva živela skupaj ene 4 leta. prvič sva user posted image po 6 mesecih, sem hotla počakat moj 18 rojstni dan, pa mi ni uspelo user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.1.2009 12:07:17   
uršika***
Poročila sva se po 7 letih, bebica bo prišla zdajle enkrat ta mesec po 8 letih, prvič sva pa seksala po 3 mesecih- že 100 let nazaj, v srednji šoliuser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?