Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Previjalna komoda Sonja-Lip Poljčane 22.12.2008 17:50:31
|
|
|
|
andrejkam
|
Priporočam malo manjšo
|
|
|
|
RE: Previjalna komoda Sonja-Lip Poljčane 22.12.2008 18:10:22
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam Priporočam malo manjšo Enako - zelo fajn je, če lahko imaš robčke, kremice itd. ob strani lepo pri roki.
|
|
|
|
RE: Previjalna komoda Sonja-Lip Poljčane 22.12.2008 21:48:53
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam Priporočam malo manjšo Enako - zelo fajn je, če lahko imaš robčke, kremice itd. ob strani lepo pri roki. Se strinjam.
|
|
|
|
RE: Previjalna komoda Sonja-Lip Poljčane 23.12.2008 8:44:29
|
|
|
|
Cveta28
|
Jaz bom tudi imela poleg previjalne blazine še manjši prostor za odlaganje kremic, pleničk, robčkov itd. Mi je pa sestrična dobronamerno zaupala, da kasneje, ko je bebica že večja, ni priporočljivo imeti v bližini posode z vodo ali česa podobnega, ker jo lahko malček hitro "postavi na svoje mesto"
|
|
|
|
RE: Previjalna komoda Sonja-Lip Poljčane 23.12.2008 10:01:18
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Ja res je, posodice z vodo pa ni dobro imeti zraven. jaz imam komodo pri okenski polici, ki je kar široka in sem si prostor za vodo naredila tam. Je pa tudi res, da zdaj ko se že zanimata za okolico in raziskujeta vse mogoče, tudi včasih kakšen prstek namočita v kremico ali se pa med previjanjem igrata s pokrovčkom od kremice (ki je seveda dovolj velik, da ne gre v usta ) ali pa še rajši z vrečkico, v katero odložim umazano pleničko. No, toliko je treba gledat, da zraven res ni kakšne vode ali pa kakšnih 'nevarnih' reči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.