|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna komoda Sonja-Lip Poljčane
22.12.2008 15:29:56   
mihaela01
Zanima me katero dimenzijo previjalne blazine je najboljše kupiti za komodo od Lip Poljčane-Sonja?

Eni mi govorijo naj kupim malo manjšo, da bom imela še ob strani malo prostora za kakšne kreme, robčke, eni pa mi gvorijo, da naj kupim takšno dimenzijo kot je previjalna.

Kaj mi priporočate ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Previjalna komoda Sonja-Lip Poljčane
22.12.2008 17:50:31   
andrejkam
Priporočam malo manjšo

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2008 18:10:22   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam

Priporočam malo manjšo

Enako - zelo fajn je, če lahko imaš robčke, kremice itd. ob strani lepo pri roki.

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2008 21:48:53   
ZvezdicaZaspanka
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam

Priporočam malo manjšo

Enako - zelo fajn je, če lahko imaš robčke, kremice itd. ob strani lepo pri roki.

Se strinjam.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2008 8:44:29   
Cveta28
Jaz bom tudi imela poleg previjalne blazine še manjši prostor za odlaganje kremic, pleničk, robčkov itd. Mi je pa sestrična dobronamerno zaupala, da kasneje, ko je bebica že večja, ni priporočljivo imeti v bližini posode z vodo ali česa podobnega, ker jo lahko malček hitro "postavi na svoje mesto" user posted image

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2008 10:01:18   
ZvezdicaZaspanka
Ja res je, posodice z vodo pa ni dobro imeti zraven. jaz imam komodo pri okenski polici, ki je kar široka in sem si prostor za vodo naredila tam. Je pa tudi res, da zdaj ko se že zanimata za okolico in raziskujeta vse mogoče, tudi včasih kakšen prstek namočita v kremico ali se pa med previjanjem igrata s pokrovčkom od kremice (ki je seveda dovolj velik, da ne gre v ustauser posted image ) ali pa še rajši z vrečkico, v katero odložim umazano pleničko. No, toliko je treba gledat, da zraven res ni kakšne vode ali pa kakšnih 'nevarnih' reči.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2008 11:22:32   
mihaela01
Punce, hvala za vaše nasvete

Lepe praznike

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.